Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tak, w sportach i top sportachArczi20 napisał(a):ale ta kiero to chyba standard no nie ?
darq12 napisał(a):wyposarzenie
darq12 napisał(a):w skurze
darq12 napisał(a):Gdzieś słyszałem ze wersja sport ma inne przełozenie skrzyni niz w innej wersji z tym samym silnikiem,
darq12 napisał(a):cos jeszcze powinn byc w tej wersji i czy nie za duzo jak na ta wersje?
grubsoon napisał(a):Ja kompletnie nie wiem jaka mam wersje... Niby Singo czy tam Singnol (tak mam na wlepce) ale mam
Kubelki w skorze
elektryke siedzen z pamiecia na 3 kierowcow
podgrzewanie zadka
halogeny
Aure kaseciaka z zmieniarka
tempomat
komputer
climatronic
elektryke lusterek razem z podgrzewaniem
4 lub 6 poduch sam nie wiem dokladnie
fotochromowe lustro
pelna elektryke szyb
Ale fele stalowe z koupakami seata
i to wszystko w 1.6 16v
Co o tym sadzicie ?
bledow napisał(a):Jest to wersja Sport z silnikiem ASV czyli 81 kW, wszystko masz na wlepce napisane
darq12 napisał(a):Przyblirzcie temat poduszki o jaka chodzi i co z nia nie tak?
Nagus07 napisał(a):Niestety przeszukane dokładnie, na silniku była jakaś wlepka/dane silnika bo widać ze jest oderwane. Mniejsza o to bo wlepa jest w książeczce, tylko czy to faktycznie wersja Sport? Jak pisałem wyżej Leon ma czarne listwy ochronne i to mnie trochu gubi.
ajron511 napisał(a):Podniosłem dziś Leona i "wybadałem" turbinę, jest identyczna jak na tych zdjęciach... http://allegro.pl/turbina-od-asv-tdi-11 ... 23997.html także silnik to raczej ASV 110KM
Nogaj napisał(a):Nagus07 napisał(a):Niestety przeszukane dokładnie, na silniku była jakaś wlepka/dane silnika bo widać ze jest oderwane. Mniejsza o to bo wlepa jest w książeczce, tylko czy to faktycznie wersja Sport? Jak pisałem wyżej Leon ma czarne listwy ochronne i to mnie trochu gubi.
Każdy sport miał czarne listy i nie ma tu co gdydaćJak masz fotele kubełki, kierę i mieszek w skórce i czarne boczki-masz sporta.
Nogaj, ja mam czarne boczki, kierę w skórze i czarny a na wlepce jest Stella.
gregoryr napisał(a):kierownica ta druga taki kształt foteli inny wzór tapicerki
Niebieski napisał(a):Hej.Małe pytanie. Czy wychodziły czarne boczki ( przód ele. / tył. manual ) w leonie ( 99-05) ? jest szansa takie coś kupić czy pozostaje tylko malowanie?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości