CzykuCzyk napisał(a):Idąc tokiem twojego rozumowania, to najlepiej postawić go w garażu i nie jeździć, bo się zepsuje. Bezsens.
Akurat mój tok rozumowania jest wynikiem poniższej wypowiedzi właściciela i wcale nie miałem na myśli żeby w ogóle nie jeździł i modów nie robił.
bulczi napisał(a):Mam go dopiero od dwóch dni więc jeśli chodzi o jazde to nie mogę się za dużo wypowiedzieć, ale zostało mi troszke pieniędzy i mam kilka pomysłów na modyfikacje.
Niech pojeździ miesiąc, dwa.... Będzie w porządku to niech pakuje kasę w wymianę tapicerki i innych pierdoł. Idąc moim tokiem rozumowania, to samochód ma być w pierwszej kolejności mechanicznie sprawny, a po dwóch dniach użytkowania to można powiedzieć tylko, że ma ładny czarny kolor.
CzykuCzyk, jeżeli uważasz, że lepiej wymienić tapicerkę w środku niż dla świętego spokoju wymienić rozrząd z pompą wody to powinszować Tobie toku rozumowania....
Ja po zakupie swojego zrobiłem full rozrząd, tarcze + klocki + płyn hamulcowy, olej, komplet filtrów, niestety chłodnica klimatyzacji + nabicie klimy. Całość zjadła mi prawie 2000.... i miałbym wymieniać tapicerkę kosztem swojego bezpieczeństwa i komfortu jazdy?? Sam mam identycznie w środku i również mi się to nie podoba, ale jeśli chodzi o modzenie to jest to na samym końcu listy i zrobiłbym to pewnie gdy już naprawdę nie będę miał co z kasą zrobić. Prędzej wymienię samochód

bulczi napisał(a):Może macie racje.
Kolega zakończył dywagacje na zadane pytanie, a tu się zrobiła niepotrzebna dyskusja na inny temat. Uważam, że temat do zamknięcia.