leoTDI napisał(a):nie wymieniałem - nie bądż nadgorliwy - decyduje mechanik
Dla mechanika to nawet lepiej, ze za jakis czas bedzie mial robote.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leoTDI napisał(a):nie wymieniałem - nie bądż nadgorliwy - decyduje mechanik
marcus415 napisał(a):leoTDI napisał(a):nie wymieniałem - nie bądż nadgorliwy - decyduje mechanik
leoTDI napisał(a):marcus415 napisał(a):leoTDI napisał(a):nie wymieniałem - nie bądż nadgorliwy - decyduje mechanik
po co takie teksty piszesz ? sądzisz że znany tuner narażał by mnie drugi raz na dod. koszty ? ja nie sądzę. prędzej wózek zmienię zanim wykicha się ten wysprzęglik.
wystarczy.florek napisał(a):czy od Sharana zestaw wystarczy
a przeczytałeś dobrze temat o sprzęgle do ARL'a? Mam wrażenie, że nie bardzo.florek napisał(a):czy jednak VR6 i G60?
a przeczytałeś dobrze temat o sprzęgle do ARL'a? Mam wrażenie, że nie bardzo.[/quote]transit_master napisał(a):
florek napisał(a):panowie założyłem dwumase i sprzęgło od Sharana, mam pytanie bo na pół sprzęgle (cofanie jak i jazda do przodu) oraz podczas delikatnego ruszania drga mi auto (takie mrowienie) czy to normalne, nie miałem w tym aucie sprawnego sprzęgła jeszcze więc nie wiem czy reklamować ten objaw.
PiterEL napisał(a):Czy ktoś ma sprawdzony namiar na jakiś dobry zestaw sprzegla z kołem dwumasowym-jednym slowem cały komplet. Poszukuje na allefro ale nie chce trafic jakiejs podrobki.
Co polecacie do silnika ASV po modyfikacji softu na ok 140KM... sprzegło firmy LUK czy SACHSProszę o pomoc w wyborze mile widziane linki do aukcji(sklepow).
Zapytam jeszcze bo teraz po sofcie i zmianie wtryskow na 216 sprzegło zaczeło sie uślizgiwać przy ciągnięciu tak na 3 biegu ok 2800... i czaasem zabrzęczy dwumasa. 11 sierpnia jade na Chorwacje i nie wiem czy dojade jak bede normalnie leonkiem jechal bez gwaltownych przyspieszen
jędrek napisał(a):Odczuwam już że dwumas się odzywa słychać nie raz na postoju jak puka
jędrek napisał(a):A pytanie mam takie czy jeśli już zaczyna się kończyć dwumas w samochodzie w środku też będzie głośniej?
jędrek napisał(a):co ile kilometrów reguluje się zawory w ASV
jędrek napisał(a):Szklanki były wymieniane jakieś 40 tys temu
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości