Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
snimacz napisał(a):Czy życzliwi forumowicze to powszechność na tym forum? Do czego służy forum. Pytanie które zadałem w moim wątku skierowane jest do osoby, która ma ochotę mi pomóc. Innych błagam o niezawracanie sobie głowy.
http://www.vtech.pl/in_glowna.html
snimacz napisał(a):Czy życzliwi forumowicze to powszechność na tym forum?
colin23 napisał(a):to możesz tu po prostu nie zaglądać.
snimacz napisał(a):szukałem kogoś, kto miałby cierpliwość napisać mi mały wstępniak. nie znalazłem niekogo. znaleźli się natomiast tacy, którzy starają się mnie pouczać.
txh napisał(a):wedlug mnie to juz przegiecie, chyba mamy zachecac do wstappienia w nasze szeregi a nie ZNIECHECAC![]()
to chyba nie do tego sluzy forum ja nawet rozumiem
zeby komus zwrocic uwage, ale nie zeby go gonic po pierwszych postach,
tymbardziej ze jest posiadaczem takiego ladnego samochodui powinien sie
przylaczyc do nas.....
snimacz napisał(a)::help: Janki, Jankami, ale czy w Kraku softu poprawić porządnie i fachowo nie można, chipy??? posłucham chętnie mądzrejszych. co proponujecie?
colin23 napisał(a):EDIT: Colgate byłes szybszy
barth napisał(a):colin23, nadal musisz to zglaszac w Wydziale komunikacji , poprostu policja podczas kontroli nie jest w stanie sprawdzic czy masz odpowiedni silnik ,ale moga wziac dokumenty z WK i wtedy sprawdza
barth napisał(a):oczkolek, ale w dowodzie tez musi miec ten nr ,
a moze masz starszy dowod w ktorym z liter AGR widac tylko R? Albo jakis matol na przegladzie nie odczytal AG
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości