Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
oczkolek napisał(a):Zaraz, zaraz a czy czasem Debowe nie miał tak samo jak jechał na Zlot do Poraja?
Tak było - spadł wąż do IC na turbo - zalecenia - odłączyc przepływke i czujnik doładowania ciśnienia bo można szybciutko zajechac turbine - po takich czynnosciach mamy sdi bez dymu.oczkolek napisał(a):Ja dokłądnie nie pamiętam, ale trzeba spytać Dębowego. Pamietam tylko tyle, że właśnie jakiś wąż mu spadł.
Ale czy to to napewno to niewiem.
Dokładnie tak było - mało przyjemny widok, tyle ze u ciebie szybko złączka się wypieła za FMIC w kierunku kolektora.mm.max napisał(a):Z Zakopca do Bielska Tonny mnie eskortował w gęstwinie dymu z vmaxem 70km/h
Tonny S napisał(a):zalecenia - odłączyc przepływke i czujnik doładowania ciśnienia bo można szybciutko zajechac turbine - po takich czynnosciach mamy sdi bez dymu.
DWitek napisał(a):Tonny S napisał(a):zalecenia - odłączyc przepływke i czujnik doładowania ciśnienia bo można szybciutko zajechac turbine - po takich czynnosciach mamy sdi bez dymu.
I ja bym do tego jeszcze dołożył kawałek szmaty na rurze, obwinięty drutem, co by robiła za filtr powietrza
barth napisał(a):Jakiej rurze Pytajnik Przeciez filtra powietrza nie odlaczasz WykrzyknikWykrzyknik
barth napisał(a):DWitek napisał(a):Tonny S napisał(a):zalecenia - odłączyc przepływke i czujnik doładowania ciśnienia bo można szybciutko zajechac turbine - po takich czynnosciach mamy sdi bez dymu.
I ja bym do tego jeszcze dołożył kawałek szmaty na rurze, obwinięty drutem, co by robiła za filtr powietrza
Jakiej rurzePrzeciez filtra powietrza nie odlaczasz
!!
DWitek napisał(a):barth napisał/a:
DWitek napisał/a:
Tonny S napisał/a:
zalecenia - odłączyc przepływke i czujnik doładowania ciśnienia bo można szybciutko zajechac turbine - po takich czynnosciach mamy sdi bez dymu.
Jakiej rurze Przeciez filtra powietrza nie odlaczasz
Barth chyba jesteś po kilku browarkach
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości