Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pablo28 napisał(a):Witam panowie , nie wiem gdzie ten temat umieścic więc pisze tutaj , sorki jeżeli robie to żle , mianowicie mam pytanko czy w leonie 1m arl jest sygnał dzwiękowy jeżeli temperatura na zewnątrz spadnie poniżej 4 - 5 stopni ? Ponieważ zastanowiło mnie to, bo u ojca w golfie IV jest sygnal dzwiękowy jak temp spadnie poniżej 4 stopnie ,ciekawe może da sie to jakoś vagiem uruchomić , znawców tematu prosiłbym o odp Pozdrawiam
Artmic77 napisał(a):Sygnał dzwiekowy w Leonie jest gdy płynu chłodniczego jest zbyt mało zapali sie kontrolka pomarańczowa i temperatura spanie do około 4C jeśli zbiorniczek jest na poziomie max/min nie bedzie żadnego sygnału tylko i wyłącznie śnieżynka.
untaztood napisał(a):Artmic77 napisał(a):Sygnał dzwiekowy w Leonie jest gdy płynu chłodniczego jest zbyt mało zapali sie kontrolka pomarańczowa i temperatura spanie do około 4C jeśli zbiorniczek jest na poziomie max/min nie bedzie żadnego sygnału tylko i wyłącznie śnieżynka.
Że co? Napisz jeszcze raz, ale może czytelniej...
jakobsjw1400 napisał(a):U mnie jest sygnał dzwiękowy i temperatura raz zaraz po odpaleniu lub jak spadnie w trasie.
untaztood napisał(a):Pisk jest też przy zaciągniętym hamulcu ręcznym, małej ilości ropy, oleju, braku ciśnienia, zużytych okładzinach hamulcowych,
Artmic77 napisał(a):tak dokładnie jak jest zimno i płynu jest mało to jeśli jestzimno to kurczy objętość i wtedy dopiero jest dzwiek.
A jak płyn jest ok to nie ma dzwieku tylko śnieżynka. teraz napisałem jasno czy też nie.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości