Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sleeper napisał(a):u siebie już znalazłem przyczynę - radio Alpine - przy podłączeniu, w trybie sam włączasz i wyłączasz, mimo że jest wyłączone radio zżera prąd. jak się podłączy odpalanie radia dopiero po przekręceniu kluczyka jest OK
dla potomnych - prąd spoczynkowy w moim ARLu (auto zamknięte i zaryglowane) - 0,025A
jędrek napisał(a):Nie wiem też Alpine i nie zauważyłem żebym miał podobny problemproblem
NeroN89 napisał(a):A weż odpnij Klemę z akumulatora jedną PLUS i sprawdz wartość potem podepnij i zmierz wartość
prawidłowe ładowanie powinno byc przy zapalonym silnikiu 14,7V
leo2002 napisał(a):po pierwsze akumulator ktory po pelnym naladowaniu mial tylko 13,4 V
leo2002 napisał(a):nie jestem pewien Twojej wypowiedzi Marcin, bo Centra ktora mialem wczesniej miala jakos po naladowaniu ponad 14V
leo2002 napisał(a):nie jestem pewien Twojej wypowiedzi Marcin, bo Centra ktora mialem wczesniej miala jakos po naladowaniu ponad 14V
lewy1305 napisał(a):a w ogóle lepiej teraz nie hamować gwałtownie bo od razu stawia bokiem
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości