Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

hugo00 napisał(a):to jeszcze trzeba zrobic zeby gorny wyswietlacz podlaczyc pod kolejny czujnik temp

hugo00 napisał(a):mnie z racji modów interesuje wskazanie temp dolotu za IC, czujnik powietrza bede musial tam po prostu wpiac i puscic na dolny panel.

piotrek1991 TDi napisał(a):czy dało by się pokazać na tym wyświetlaczu (lub zamiast temp zewn na tym zegarku przełączanym manetka) temp oleju w misce??
kicoro napisał(a):Jak się znajdzie 10 chętnych to mogę zrobić wersję która w tej linijce gdzie jest RDS z radia "coś" wyświetla, tzn jeden z wybranych przez użytkownia parametrów z vfiza, wiecej tam się nie zmieści

pietrek86 napisał(a):Właśnie jaki kosztmnie by bardziej interesował w tym wyświetlaczu woltomierz

pietrek86 napisał(a):Eeeeee to nie to widziałem gdzieś że ktoś z tego dodatkowego wyświetlacza zrobił woltomierz![]()
Jeżeli nie to kupuję firmy Dietz jak już będę musiał kupić coś innego

robak26 napisał(a):pietrek86 napisał(a):Eeeeee to nie to widziałem gdzieś że ktoś z tego dodatkowego wyświetlacza zrobił woltomierz![]()
Jeżeli nie to kupuję firmy Dietz jak już będę musiał kupić coś innego
Przynajmniej zadziała.

kornat napisał(a):Jak chcesz Voltomierz to trzeba kupić modulik u forumowicza z TCP. Chyba, że sam posiadać zdolności i zdołasz zrobić taki moduł wpinany w kostkę.

TimonFR napisał(a):Ja u siebie także dorzuciłem dodatkowy wyświetlacz i tak mam nawigację mfd do której go podłączyłem i RDS się nie wyświetla wychodzi na to że jest taka sama sytuacja jak z aurą CD2a zamiast oryginalnego czujnika temperatury podłączyłem termistor za 2 zł z elektronicznego o takim symbolu: NTC110 1kR 5% B=3270K r=2.4±0.4mm i działa ok

pietrek86 napisał(a):TimonFR napisał(a):Ja u siebie także dorzuciłem dodatkowy wyświetlacz i tak mam nawigację mfd do której go podłączyłem i RDS się nie wyświetla wychodzi na to że jest taka sama sytuacja jak z aurą CD2a zamiast oryginalnego czujnika temperatury podłączyłem termistor za 2 zł z elektronicznego o takim symbolu: NTC110 1kR 5% B=3270K r=2.4±0.4mm i działa ok
A jak to cudo wygląda

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości