Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
AdamekMMz napisał(a):wiem że może głupie... ale może masz przypadkiem tam puszczany kabel od Cb??
sleeper napisał(a):Yagi2, a jesteś pewien że to jest woda?
Marcin_TDI napisał(a):a ajk działa Ci spryskiwacz tylnej szyby ? czy przypadkiem nie ma tak jak długo popsikasz to nie masz bardziej mokro w kufrze ?
Yagi2, no ja bym obstawiał uszczelkę....
belzi napisał(a):Yagi2, wejdz do bagaznika, zamknij klape, wez latarke, a z zewnatrz niech ktos leje wode pod cisnieniem
Yagi2, znalazłeś przyczynę przecieku?
marcin7x5 napisał(a):A działa ci spryskiwaćz tylnej szyby? Może rozłaczyła ci się złaczka od spryskiwacza .
boogeyman199 napisał(a):marcin7x5 napisał(a):A działa ci spryskiwaćz tylnej szyby? Może rozłaczyła ci się złaczka od spryskiwacza .
Spryskiwacz mi nie działa odkąd kupiłem samochód, a co więcej nawet go nie używam... bo wiem że nie działa, także nie tędy droga.
lewy1305 napisał(a):podepnę sie pod temat mi również nie działa spryskiwacz z tyłu wilgoci nigdzie nie ma ale nie działa , chciał bym to naprawić może mi ktoś podpowiedzieć którędy jest poprowadzony wężyk od zbiorniczka do tylnej klapy i czy jest jakiś słabe miejsce gdzie on mógł by ewentualnie pęknąć
Tooshie napisał(a):Tak, testowałem. Woda wlewa się m.in. Przez lampę lewą ale nie tylko, gdzieś z góry jeszcze podcieka... :/
untaztood napisał(a):Może Wam się wlewa woda przez niedokręcone uchwyty do bagażnika dachowego?
Zdejmijcie listwy plastikowe i zobaczcie czy macie dokręcone gwinty
LoozaQ napisał(a):untaztood napisał(a):Może Wam się wlewa woda przez niedokręcone uchwyty do bagażnika dachowego?
Zdejmijcie listwy plastikowe i zobaczcie czy macie dokręcone gwinty
Akurat w 1M to jest niemożliwe...
LoozaQ napisał(a):Hmmm... Ja tam mam gwinty wspawane fabrycznie i nie ma tam żadnych śrub. Może w późniejszych rocznikach było inaczejDo tego nie mam zaślepek do mocowań bagażnika na listwie bo mi zajumali i na pewno tamtędy nie cieknie.
W każdym razie ja przyczynę u siebie znalazłem. Jutro rozwiązanie problemu
untaztood napisał(a):Normalnie powinny być śruby od strony podsufitki.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości