U mnie mam chyba wsadzone odblaski zamiast żarówek bo nic nie świeci. A centralny działa dobrze, tak samo jak oświetlenie nad lusterkiem.
Chciałbym je zamienić na żarówki.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kornat napisał(a):Uszkodzonym mikrostykiem
secound napisał(a):Podepnę się pod ten temat, mianowicie:
Lampka w drzwiach od strony kierowcy świeci normalnie (po otwarciu drzwi), natomiast lampka w drzwiach od strony pasażera nie świeci. Żarówka sprawna, napięcie 7,7 V czym jest to spowodowane?
kornat napisał(a):secound, to weź miernik jeszcze i sprawdź jakie będzie napięcie ja dasz + z kostki a masę z innego miejsca. Jak będzie poprawne to masz odpowiedź.
darq12 napisał(a):Zamień stronami lampki, jak nie będzie nadal świecić lampka to masz do wymiany diodę (takie małe czarne na zewnątrz lampki) to parę groszy kosztuje.
mistrzunio napisał(a):Zamienię miejscami lampki w drzwiach ze strony prawej na lewą, jak dalej nic to pewnie mikrostyki.
TomekMr napisał(a): Nie moge chyba przez to zamknąć auta z kluczyka ale zamknąć już mogę.
Leon_TS_ARL napisał(a):Do wyjęcia zamek, przelutować, jak nie pomoże to wymiana mikrostyków.
Na Twoim miejscu to bym się cieszył że tylko mikrostykML3K0 napisał(a): Mam nadzieję że to nie ten mikrostyk :/
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości