Cinek napisał(a): i masę ze ściemniacza
A po co ?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Cinek napisał(a): i masę ze ściemniacza
kornat napisał(a):Jak chcesz zegarek to zawsze możesz zakupić zegarek z alhambry i zamontować w podsufitce przy lampce.
_carlos- napisał(a):kornat napisał(a):Jak chcesz zegarek to zawsze możesz zakupić zegarek z alhambry i zamontować w podsufitce przy lampce.
Tu masz temat, w którym są zdjęcia zamontowanego zegarka:
http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php? ... zid%C5%82o
na zdjęciach jest w ramce, ja montowałem bez niej:![]()
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
dovii napisał(a):Więc ponawiając pytanie, czy da rade, żeby wyświetlało w tych dodatkowych wyświetlaczach godzinę i w drugim zasięg??
kornat napisał(a):Dolny wyświetlacz jest przystosowany tylko do wyświetlania temp. na górnym można różne rzeczy wyświetlić ale laikowi wyświetlenie czegoś sprawi problem.
adrian2901 napisał(a):co w takim wypadku zrobić?
17-Instruments
Nastepnie wchodzimy do modulu 10-Adaptation
W polu Channel Number wpisujemy wartosc 19 i klikamy Read. W polu Stored Value powinna pokazac sie cyfra 0
teraz w polu New Value wpisujemy wartosc 10 i klikamy Test. W polu Test Value powinna nam sie pokazac wartosc 10.
Klikamy na Save i w okienku ktore sie pokaze klikamy na Tak/Yes
redbad_1 napisał(a):Ja nie miałem wiązki - dorobiłem sobie z cienkiego kabelka.
redbad_1 napisał(a):Ja nie miałem wiązki - dorobiłem sobie z cienkiego kabelka.
ardi84 napisał(a):wtyczka z jednej strony do wyświetlacza, a przewody odpowiednio do radia (według schematu) Całej wiązki nie miałem tylko uciętą. Przy radiu są trzy - kolorowe kostki. Nie pamiętam koloru ale chyba żółta mała kostka przy radiu.
ardi84 napisał(a):wtyczka z jednej strony do wyświetlacza, a przewody odpowiednio do radia (według schematu) Całej wiązki nie miałem tylko uciętą. Przy radiu są trzy - kolorowe kostki. Nie pamiętam koloru ale chyba żółta mała kostka przy radiu.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości