Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Brony777 napisał(a):podnieść samochód o 3 cm ale to chyba trochę mało.
Brony777 napisał(a):Myślałem o daniu osłony metalowej po silnik myślę że osłona załatwiła by sprawę z michą chodzi o to że do dziewczyny mam kiepską drogę a wolę jakoś ochronić michę niż zmienić dziewczynęMożesz mi polecić jakąś osłonę?
adam1.9TDI napisał(a):Brony777 napisał(a):
kup osłone metalową bo przez podniesienie tylko oszpecisz auto a dziewczynę jeszcze nie raz zmienisz
ufo22222 napisał(a):pokaż foto przed i po operacji
wojtekk napisał(a):JEgo auto i robi jak chce.
pampi napisał(a):wojtekk napisał(a):JEgo auto i robi jak chce.
Jasne, że ma prawo do robienia jak chce...a ja mam prawo do dawania komentarzy jakie chce.
pampi napisał(a):hornet15re1, ze skrajności w skrajność...
dzięki za zrozumienie. Dwa razy rozwaliłem michę i to dlatego zdecydowałem się podnieść samochód i tera nie dygam że muszę jechać okrakiem po ulicy a stan naszych dróg jest sami wiecie jaki ....hornet15re1 napisał(a):Ale chłop nie chce sie scigac na wyscigach wiec zawias moze podniesc. A podomno najlepsze auto to audi allroad i teram ma cos podobnego. i napewno go do paki nie wsadza za rozsadek ze wszędzie wjedzie,a kolege RafcioGTC chetnie bym do paki wsadził za takie zglebienie fury i założenie za szerokich felg,dla mnie to wygląda śmiesznie,jak mozna jedzic tkim autem na co dzien,on sie nadaje jedynie do lansowania na głównej ulicy miasta/wsi bo nawet przycisnac strach zeby w jaka mulde sie nie wpakowac,niech kazdy robi to co lubi i nie wytyka innym bo niektórym auto słuzy do jady i czerpania przyjemnosci własnie z niej,a nie jedynie do lansowania sie.
hmm skąd ja to znamhornet15re1 napisał(a):A i tak najgorzej jest z przednim zderzakiem który jest bardzo niski i bez dolnej dokładki która by odpadła w razie kontaktu z krawężnikiem i jak podjeżdżam zawsze na parkingu do krawężnika to robie to bardzo powoli i modle sie by starczyło przeswitu z przodu,a nie daj borze jak wsiądzie ktos inny do auta(dziewczyna) i dojedzie normalnie przodem do krawężnika jak sie to robi w normalnym aucie i jak nie starczy przeswitu to masz 1500zł w plecy bo zderzak od TS jest strasznie drogi bo bardzo chodliwy.
GangstaMarc napisał(a):Ja perd****... Nie wiem o co wam chodzi... Ktoś was zmuszał do kupna Leona?
Na rynku jest pełno aut terenowych, SUVów i traktorów. Tyle w temacie.
Ewentualnie możecie sobie jeszcze rozepchać nadkola i wsadzić koła od Wranglera czy innego UAZa i cieszyć się wszędołazem.
hornet15re1 napisał(a):Ale chłop nie chce sie scigac na wyscigach wiec zawias moze podniesc. A podomno najlepsze auto to audi allroad i teram ma cos podobnego. i napewno go do paki nie wsadza za rozsadek ze wszędzie wjedzie,a kolege RafcioGTC chetnie bym do paki wsadził za takie zglebienie fury i założenie za szerokich felg,dla mnie to wygląda śmiesznie,jak mozna jedzic tkim autem na co dzien,on sie nadaje jedynie do lansowania na głównej ulicy miasta/wsi bo nawet przycisnac strach zeby w jaka mulde sie nie wpakowac,niech kazdy robi to co lubi i nie wytyka innym bo niektórym auto słuzy do jady i czerpania przyjemnosci własnie z niej,a nie jedynie do lansowania sie.
Brony777 napisał(a):W jaki sposób? Robiłeś to? a może znasz kogoś kto to robił?
pampi napisał(a):Podobna...
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość