Witam, Nie świecą mi przednie i tylne prawe światła postojowe (pozycyjne) Jak naciskam hamulec to tylne się zapala a jak włączę światła postojowe i dam kierunek w prawo to się zapala tylne i przednie Sprawdzałem bezpieczniki wszystkie chyba ok
Wyłącznika nie wyciągnę nie chce czegoś wyrwać Teraz zobaczyłem że jak włącznik jest na pozycji 0 włączę kierunek to światła postojowe się zapalają tak ma być?
Najwięcej motania jest przy pierwszym razie, bo nie wiadomo jak wyjąć włącznik... ja po usunięciu nadtopionego plastiku ze styków, miałem przez pół roku spokój... teraz znowu czeka mnie wyciąganie włącznika, bo światła mijania co jakiś czas nie załączają się.
Wystarczy wcisnąć maksymalnie pokrętło włącznika i w takiej pozycji przekręcić w prawo, a następnie pociągnąć wyłącznik do siebie i będzie na wierzchu.
Nie chciałem już dla takiej pierdoły zakładać oddzielnego tematu, więc się tu podpiąłem. Jak wyciągnąć postojówkę z oprawką ze zdjęcia? Nie mogę nawet zasilania odpiąć, da się tylko kręcić nim w jedną albo drugą stronę wraz z żarówką. Mam wrażenie, że te dwa zatrzaski są połamane (zaznaczone strzałkami).