Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Stunter napisał(a):Napiszę może w tym temacie, bo nie znalazłem podobnego, da się zrobić tak żeby po zamknięciu drzwi CZ, lampka przygasała powoli do zera, mam tak w peugeocie, a w leonie gaśnie nagle
Maniek871 napisał(a):otwieram drzwi kierowcy lampka nie świeci inne otwieram świeci czasami się przejdę kawałek i jest ok
wojtekk napisał(a):Witam mam problem w moim leonie, podczas zgaszenia auta i wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki lampka kabinowa zapala sie na sekunde i gasnie, kiedys swiecila po wyjeciu kluczyka z 1 min, dodam ze nie dzieje sie to zawsze, to samo sie dzieje jak otwieram z pilota, zapala sie lampka na sekunde poczym gasnie, jak drugi raz nacisne przycisk na pilocie to swieci sie tak jak powinna, mial ktos taki problem ?
wojtekk napisał(a):Nikt mi nie pomoze jak zwykle ?
A jak otwierasz drzwi od kierowcy to tak samo po sekundzie lampka gaśnie ? Masz LEDy czy normalne żarówki ?wojtekk napisał(a):Nikt mi nie pomoze jak zwykle ?![]()
Sony napisał(a):A jak otwierasz drzwi od kierowcy to tak samo po sekundzie lampka gaśnie ? Masz LEDy czy normalne żarówki ?wojtekk napisał(a):Nikt mi nie pomoze jak zwykle ?![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość