Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mati16 napisał(a):Sruba sie obraca w obie strony i nie chce sie wykręcić.
Mati16 napisał(a):Jak ją wyjąć z tej miski. I czy można nagwintować z zamontowaną miską czy trezba ją demontować.
Mati16 napisał(a):Oryginalna nie jest. Ktoś juz to gwiantował bo jest wieksza. Ori śruba o ile pamietam to 17 a ja mam 19. To kurcze gorsza sprawa bo do tego uszczelaka pod miske i roboty z jej wyjęciem będzie troche.
Mati16 napisał(a):ostatnio mi "szik" wymianiał (wymiana w cenie oleju) teraz jak już chciałem wymienić to sruba odstaje 2 mm i obraca sie w lewo i prawo ... A newt nie patrzyłem jak temu mechanikowi idzie bo to skaplikowne nie jest wiec to olałem, jak widać przejechałem sie na tym
-- 14 stycznia 2014, 22:07 --
A ta miska trzyma sie tylko na tych małych śrubkach dokoła tak ? czyli bede to gwintował .
Leonidas ARL napisał(a):Żaden zestaw naprawczy....Nie wiem dokładnie jaka tam jest śruba.Poszukaj na necie i daj 1mm większą.Przy okazji umyj miskę.
Leonidas ARL napisał(a):uszczelki tam żadnej nie trzeba (silikon wysokotemperaturowy) a roboty jest max 1 godzina.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości