Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Oswietlenie wnetrza + modul komfortu

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Oswietlenie wnetrza + modul komfortu

Postprzez maniek71 » 15 lutego 2014, 18:03

Witam mam problem wiem ze poprzedni wlasciciel zdejmowal podsufitke i chyba nie podlaczyl kabli do lampek dziala mi tylko ta głoówna ale te z tyłu nie dzialaja i pod slonecznikami. Dzis wyciagnolem lampke i szukałem kabelka zeby podlaczyc i znalazlem cos takiego zdjecia troche niewyrazne ale robione telefonem. Wiec mam pytanie czy powinienem miec jakies przejscie czy ro nie te kable nnie chce zdejmowac calej podsufitki narazie

Obrazek
Obrazek
Obrazek

A jesli chodzi o problem z modulem to nie dziala mi podgrzewanie lusterek oraz to ze gdy ustawie skladanie lusterek to skladaja mi sie podczas jazdy a nie robia tego gdy zamkne auto.
maniek71
Stella
Stella

Auto: Leon I
Silnik: ASV 1.9

Reklama

Re: Oswietlenie wnetrza + modul komfortu

Postprzez TimonFR » 16 lutego 2014, 08:43

Te wtyczki z tego co widzę są takie jak do lampek z kontrolą wnętrza więc może są wypięte celowo bo coś było nie tak z alarmem.
Co do lusterek to podgrzewanie nie jest sterowane za pomocą modułu komfortu tylko odpowiada za to przycisk podgrzewania tylnej szyby, sprawdź czy dochodzi napięcie.
Lusterka w 1M ori nie mają funkcji składania po zamknięciu samochodu ale możesz to zrobić jest o tym temat : viewtopic.php?f=45&t=26129 . Pozdro.
TimonFR
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1M FR

Postprzez maniek71 » 16 lutego 2014, 13:11

A to dziekuje bardzo ja mam takie lampki z potrojna wtyczka widocznie ktos zmienil ale pytanie dlaczego wiec poszukam takie z czujnikami. A w slonecznikach tez mam lampki ktore nie dzialajatez sa wypiete ale nie znalazlem wtyczek nie chce zdejmowwac narazie podsufitki tam tez sa rozne rodzaje czy juz jedna
maniek71
Stella
Stella

Postprzez DzieX » 17 lutego 2014, 01:42

Sprawdź przy okazji czy dach jest z tego auta :)
SEAT Toledo .:R32 4x4 DSG facebook blog | SEAT Leon
DzieX
Sport
Sport

Region: mazowieckie
Auto: Toledo 1M V6 BHE
Silnik: benzyna inny

Postprzez maniek71 » 17 lutego 2014, 06:39

Az tak to chyba zle nie jest byl uderzony albo przetarty ale bez przesady blotnik. Ressta wyglada okwczesniejszy wlasciciel robil podsufitke bo jak mu prali to odkleila sie wiec moze zmienil na innai lampki byly. Dzis sie z nim skontaktuje i dowiem dokladnie
maniek71
Stella
Stella

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne