jak juz o wersjach mówimy to ja mam 2002 AZD Przod elektryczne szyby manualne lusterka (czy manuale mialy podgrzewanie?) klime manualna (wlepy nie sprawdzalem jeszcze ale czy tam bd zapisa o tych lusterkach?)
Raczej powinno pisać i będzie pisać też jaką wersje posiadasz, np. stella, sport, praktycznie masz tylko klimę bo szyby raczej były w standardzie przednie w prądzie.
sprawdziłem wersje stella niestety... z kodów mam 1AC: anti-lock brake system (ABS) 1G2: steel dojazd�wka z original wyposa�enie opony 6SC: tufted wyk�adzina baga�nika 1MF: comfort kierownica z poduszk� powietrzn� J1L: akumulator280 A (60 Ah) 2B7: dodatkowe exterior noise suppression 1NL: covers for aluminiowe felgi 0GG: emissions concept EU 4 QG0: bez service interval prolongation 5J5: malowane pod kolor nadwozia ty� spoiler (version 2) 8RM: 8 g�o�niki (pasywne) C3X: aluminiowe felgi 6J x 15 OG6: Nie znaleziono 8TF: tylne �wiat�o przeciwmgielnes, left and right 8L3: roof antenna 8GD: alternator 90A 8YE: radio dla auta klasy komfort 55J: Nie znaleziono 5RU: prawe boczne lusterko: convex (large viewing field) [nie jestem pewien czy u czy v] 5RV: prawe boczne lusterko: non-spherical [nie jestem pewien czy u czy v] B0N: grupa cz�ci, dostosowana dla aut z kraju Great Britain, various parts tyle udało mi się wyczytać z tej kartki
Witam, ja mam na naklejce w bagażniku i w książeczce serwisowej mam wpisaną wersję SPORT a wyposażenie niezwykle słabe: el. szyby przód klima manualna aura cd i 8 głośników lusterka manualne, fotele kubełkowe 4 poduszki i w sumie to tyle, nie wspominam tu o jakichś tam absach itd bo to wszystkie mają. i teraz czy to możliwe, że wyposażenie jest tak skormne??
Kiera, boczki, siedzenia, plastyki wszystko takie samo jak u mnie, tylko gałkę masz nie oryginał. A w siedzeniu od kierowcy masz regulowaną wysokość?? bo ja nie mam od pasażera.
dokładnie, sporty miały czarną skórzana gałkę, tez mam sporta 2002 ASV na pokładzie 4 x el szyby, el składane i grzane lustra symetryczne, climatronic, regulacje wysokości kierowcy i pasażera, abs i poduchy w standardzie, aura cd =zmieniarka + 8 głośników, wypuszczony na rynek belgijski
Środek czarny, bez znaczków na klapie. 4 poduszki, podgrzewane fotele, elektryka pełna i lusterka składane, podgrzewane, kierownica sportowa i skórzana, komputer pokładowy, radio kaseta aura, lusterko wsteczne chromantyczne, spryskiwacze reflektorów. Wersja doposażena, fela zaje...16, piękny kolor czarny, 110 na 135 Wersja SPORT
troche powróce do tematu. nie chce ustalac wersji wyposazenia, tylko symbol skrzyni, bo chyba bede mial z nia niebawem problemy. tylko mam taki problem ze w naklejce w bagazniku i ksiazce serwisowej nie ma oznaczenia skrzyni(przy symbolu silnika). samochod to seat leon 1,9 tdi asz 2004 r. ktos pomoze??
U mnie na naklejce też nie mam oznaczeń szkrzyni, więc albo nie zawsze na naklejce jest oznacznie skrzyni, albo jest to spowodowane tym, że np. mój silnik był montowany tylko z jednym rodzajem skrzyni, nie wiem jak ASZ
Siema można sie Was dopytac jaka będę miaó wersje wyposazenia, dodam tak Leon -tempomat -esp -4 el lusterka -klimatronik -siedzenia kubelkowe rok 2003 1.9 110 km tylr mi wiadomo a i to, ze panel od klimy jest na biało
-- 14 września 2014, 13:29 --
a mam tylko zdj z przodu jest u mnie na zdj z awataru
-- 14 września 2014, 13:47 --
aa i dodam, ze nie wiem jaki ma numer vin, dopiero dostane go w rece w sobote
Sorrry za odkop ale jak sie ma sprawa z tym że ja np w ubezpieczeniu mam oznaczony samochód jako sport a tym czasem jak sb wklepałem vin w taki podstawowy darmowy dekoder ze strony to wskazalo mi że mam signo(tapicerke mam na dołach szarą)leon z 11/2002r. 1.9tdi 110km
Witam, mam czy ktoś wie jaką mam wersje: -białe tarcze zegarów -4x el. szyby -składane el. lusterka -klimatronik, klima jednostrefowa -szary środek panelu(przy radiu, klimatroniku, itp.) -kierownica zwykła plastik, -z tyłu jeden duży napis L E O N -silnik 1.6mpi 16v 105KM -data 2005/2006 -fotele kubełkowe -radio aura cd -brak podgrzewanych foteli -alufelgi