Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ładnie poszły w górę.adziami napisał(a):aso kędzierzyn 160 zł ale na zamówienie grafitowa obwódka
Piotrek1983 napisał(a):Ja kupiłem tutaj: http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-cza ... 54740.html i jestem zadowolony.
W ASO w Krakowie zaśpiewali mi 130 PLN.
co masz na myśli pisząc ori? Bo te na których wszyscy jeździmy (niby ori bo z ASO) to jakaś podróba produkowana dla seata przez jakiegoś tam producenta. Jak pisałem, jeszcze rok temu wzmocnienie było doszywane teraz niestety już jest bez.OMEGA napisał(a):Nie wiecie czy ori dywaniki powinny mieć wzmocnienie pod pedałami
na aledrogo są również te z ASOOMEGA napisał(a):Pisząc ori miałem namyśli właśnie np.z aso dobrej jakości a nie te z allegro jakąś chinszczyznę
nie mają.damianos89 napisał(a):A czy mają dodatkowe wzmocnienie nie wiadomo.
tatian napisał(a):Barton, dzięki za info, bo fajnie wyglądają te dywaniki.
Barton napisał(a): Przy okazji zapytałem czy nie byłoby możliwości wykonania wzmocnienia na dywaniku kierowcy oraz loga Seat Sport na tylnyc
OMEGA napisał(a):Barton napisał(a): Przy okazji zapytałem czy nie byłoby możliwości wykonania wzmocnienia na dywaniku kierowcy oraz loga Seat Sport na tylnyc
A jak z dopasowaniem do auta, wszystko leży tak jak trzeba
Bo chętnie bym kupił takie.
Barton napisał(a):
W ASO są podobne dywaniki takie 'ala' korytkowe, ale cena jest zaporowa, co w okolicy 350zł za komplet (na sztuki nie kupisz)
Leonidas ARL napisał(a):one chyba nie mają wzmocnienia...
grzesiekwrc napisał(a):dlaczego nie mam w tapicerce dziur na stopery?
goral22 napisał(a):pisałem dzis do ASO Seata do ktorego mam najblizej (Dynamica Jawornik) o dywaniki Seat Sport do Leona, ale dowiedziałem sie tylko ze juz ich nie ma w ofercie, i mam pytanie czy wycofali je czy tylko w moim ASO nie maja?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość