Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
xabu napisał(a):Nie wieszy czy wymieniajac trzeba wymienic i docisk i tarcze czy wystarczy sama tarcze?
xabu napisał(a):Nie wiecie moze czy jest dostepne sprzeglo Sachs Sport do TS TDI? Jesli tak to jaki moment max przenosi? Gdzie kupic i w jakiej cenie? A moze jest jakas alternatywa?
mm.max napisał(a):Alternatywą jest sprzęgło od Sharana/Alhambry ASZ jest troszke mocniejsze od naszego ARL-owskiego sprzęgła
colin23 napisał(a):Jeszcze mam jedno pytanko: w etce do PD tarcza ma numer 038 141 032 G lub Gx. Czym, sie różni ta końcówka? Tak samo w docisku jest na końcu R i Rx.
xabu napisał(a):Dostalem info o cenie sprzegla Sachsa i ksztaltuje sie to tak:
Docisk - cena 1850 zł
Tarcza:
Sportowa , sztywna z węglików spiekanych 1310 zł
Sportowa, z okładziną organiczną 2190 zł
Wiec jak widac to kupa kasy...
Nie wieszy czy wymieniajac trzeba wymienic i docisk i tarcze czy wystarczy sama tarcze?
guluwroc napisał(a):xabu napisał(a):Dostalem info o cenie sprzegla Sachsa i ksztaltuje sie to tak:
Docisk - cena 1850 zł
Tarcza:
Sportowa , sztywna z węglików spiekanych 1310 zł
Sportowa, z okładziną organiczną 2190 zł
Wiec jak widac to kupa kasy...
Nie wieszy czy wymieniajac trzeba wymienic i docisk i tarcze czy wystarczy sama tarcze?
Ja mam załątwione to po takich cenach:
Docisk - cena 1200 zł
Tarcza:
Sportowa , sztywna z węglików spiekanych 850 zł
Sportowa, z okładziną organiczną 1300 zł
P.s czy ktos umie odpowiedziec mi na pytanie któa dokładnie czesc ze sprzegłą z Sharana jest mocniejsza??Dosick?Tarcza? czy co bo w sumie u mnei mam nówke serie i szkoda by bylo wymieniac całego kmpl. a tak to sama tarcza do Sharana Luka kosztuje 380zł
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości