Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zaboslaw napisał(a):witam czy jest dostepna juz uszczelka do ASV :>?? czy calej z pokrywa tylko ?
dovii napisał(a):zisiaj w pracy sprawdzałem i wg mojego katalogu uszczelka corteco o indeksie: CO023988P pasuje zarówno do AHF i ASV. Ale to tylko katalog więc może być jakiś błąd..
ewentualnie zamienniki to goetze 5002792100 i elring EL470280.
zaboslaw napisał(a):to w srode podejde do niego to zobacze i dam znac ...
zaboslaw napisał(a):niestety tak mi sie wydaje ze inna w galaxy bo w asv 2 ksiezyce po bokach sa w ta sama strone no nie :>? aw galaxy jest na przemian i jesten jest mnijeszy
m4rkus napisał(a):Jak sprawa wygląda z oryginalną? Jest w komplecie z deklem czy można ją kupić osobno?
m4rkus napisał(a):Zastosowałem uszczelkę victor reinz i osadziłem ją na silikonie. Mniej się poci nie mniej jednak nadal i strasznie mnie to irytuje. Jak sprawa wygląda z oryginalną? Jest w komplecie z deklem czy można ją kupić osobno? Domyślam się że cena powala
markus312 napisał(a):Ceny u mnie:
- uszczelka oryginalna - 038103483D - 74,08zł brutto 15 dni
- uszczelka ELRING - 266.060 - 27zł brutto 2 dni
motyka8 napisał(a):Czy napewno w jakis sposob takie uszczelki pasuja do ASV bo zakup nowego dekla niewchodzi w gre ( w sklepie gosc mowi 500 )
kurex napisał(a):Markus masz dostęp do uszczelki od pokrywy zaworów do ASV. ?
Jakim cudem. ?
socjopata napisał(a):Kupiłem uszczelkę ELRING 577.240, ale po zdjęciu pokrywy i przyłożeniu okazało się, że jest za wysoka. Zadzwoniłem do sklepu i mi potwierdzili, że jest to uszczelka do ARL. Auto rozebrane i nie wiem, czy to składać, na tej nowej o jakieś 2-3 mm za wysokiej? Raczej nie :/
markus312 napisał(a):Potwierdzam EL577240 jest to poprawny numer uszczelki do ARL, sam taką montowałem u siebie.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość