Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
drugi raz ja ją pękłem młotkiem (ale wymiana też na gwarancji
jak Ci peknie samoistnie to nie ma sie co martwic wyminienia na gwarancjiCiekawe czy/kiedy peknie po raz kolejny
Tonny S napisał(a):był pewien wypust gdzie przednie słupki dachowe nie były dospawane do końca
Już sie tym zajołemŁuki napisał(a):Tonny S napisał(a):był pewien wypust gdzie przednie słupki dachowe nie były dospawane do końca
Ciekawe czy zostało coś z tym zrobione.
Mam nadzieję, że TAK
ali napisał(a):Bartek,
ja wymieniałem w ASO dwa miesiące temu z AC i w sumie wyszło coś koło 1490zł!!!!!!!!!
na szczęście nie musiałem za to płacić z własnej kasy, bo bym się załamał.
Bartek napisał(a):wiecie ile kosztuje szyba przednia do leona z wymiana w ASO.........
pytam z ciekawosci....
Asgaard napisał(a):saszi: a dwie poprzednie szyby zmieniałeś w tym samym miejscu? Jeśli tak to jedź do kogoś innego. Mi pilkington wkleił szybę na jakiś elastyczniejszy klej, twierdzili, że jeszcze żadna szyba którą na niego wkleili sama nie pękła, nawet w Leonach, jak narazie jest ok, zobaczymy jak długo.
olin napisał(a):a u mnie wszystko ok (2000r.) widac udana seria jedyne co sie zuzylo a raczej wytarlo to uchwyty (wewnetrzne) otwieranai drzwi ale to nie tylko u mnie - chyba najpowszechniejsza niedorobka![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości