Teoretycznie standard to standard (MirrorLink/Full Link) wiec nie powinno byc problemu.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

dzidaV8 napisał(a):Ja dziś odebrałem Leonka FR MY16 z opcja Mirror Link - to jest tak na prawdę full link, do wyboru jest mirror link, android auto i apple carplay. Niestety nie mam smartfona który obsługuje mirrorlinka jeszcze, a android auto jest niedostępny w Polsce... Spróbuje sposobem z linka esde to uruchomić na telefonie jutro, zobaczymy

colin23 napisał(a):Działały mapy googla i yanosik. A jak to jest np. w VW lub Audi? Tam też jest taki cyrk z mirrorem jak w seatach?

nastan napisał(a):Czy ktoś z Was ma nowego Leona z mirror linkiem i działjacym carplay bądź android auto? nawet w salonie mówia że to może nie działać...

w VW, Skodzie i Seacie wszystko się wyłącza jak tylko się ruszy

nastan napisał(a):Esde, przeczytałem ze zrozumieniem:) czyli na chwile obecna moj iphone bedzie dzwonil mi w rece co skutkuje 200 pln i 5 punktamichyba ze carplay zacznie dzialac w polsce..

colin23 napisał(a):Normalnie podłączyliśmy telefon po kablu i to co było włączone na ekranie telefonu było też widoczne na ekranie Vitary. Jak będę miał chwilę to może to nagram

Pomysł jest OK. Pomijając nawigację, która w telefonie jest darmowa (4 tysie w kieszeni) to chyba łatwiej korzystać np. z przeglądarki internetowej albo puszczać filmiki z youtuba na ekranie 6,5" zamiast na telefonie?czy Mirror Link/Full Link jest w ogóle potrzebny?

maciek89 napisał(a):Szkoda tylko, że Full Link nie działa w Polsce, a jak wejdzie do Polski to jak Netflix po 10 latach, albo w ogóle... Wina Prezydenta Dudy.

ocho napisał(a):Co wy na to https://www.youtube.com/watch?v=dv-UDiMFimY
esde napisał(a):Nie ma MirrorLink'a ani tym bardziej FullLinka w standardzie w żadnej wersji wyposażenia. Tak jak napisałem wcześniej - w Polsce nie mogą oferować nazwy "FullLink" a tylko MirrorLink właśnie z powodu tego, że CarPlay i Android Auto nie jest jeszcze dostępne w naszym kraju. Po prostu ludzie mogliby iść do sądu z powodu reklamy/oferty wprowadzającej w błąd. Kupując jednak opcję "MirrorLink" tak czy owak otrzymujesz "FullLink" (dziwne by było, gdyby mieli wersję na "kraje 3 świata")Oczywiście MirrorLink/FullLink jest też "dorzucany" do nawigacji "Navi System Plus", no ale to też jest opcja, dosyć kosztowna swoją drogą.

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości