witam , mam tako o to problem , wracajac do domu standardowo wychodzac z auta i chcac je zamknac napotkał mnie problem rodzaju takiego ze z pilota nie da sie zamnknac samochodu , dioda na pilocie mruga ale nie ma zadnej reakcji , dodatkowo zamykajac z kluczyka zamykaja sie tylko drzwi od kierowcy i nie da sie uzbroic auta , reszte drzwi musze zamykac osobno ,za pare minut dodatkowo zaswieciła się kontrolka poduszki powietrznej oraz ESP ,wszystkie bezpieczniki sa w porządku ,baterie w pilocie zmienione na nowe , aku odłaczony na pare minut jednjak nic nie przyniosło rezultatu jest dalej tak jak jest , ktos moze miał podobny problem ew moze jakies podpowiedzi co mozna jeszcze sprawdzic ,co mogło sie uszkodzic , pod kompa podepne w tygodniu auto do tego czasu jestem zdatny na porady
-- 26 września 2015, 13:52 --
kontrolka ESP po przejechaniu paruset metrów skasowała się , kontrolka poduszki świeci ale to mniejszy problem vagiem się skasuje , teraz na pierwszym miejscu jest centralny który nie działa
-- 28 września 2015, 01:35 --
Witam , dziś sprawdziłem auto pod komputerem i wykazało mi następujące błędy
00953- Ograniczenie czasu wewnętrznego światła. Niezdefiniowany stan wyłącznika.
00955- Kluczyk 1. Przekroczona granica adaptacji.
czy ten drugi błąd może mieć coś wspólnego z moim problemem ?