Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Zix napisał(a):Jak nie masz pakietu Mapcare to wcale.
RedBool napisał(a):Sprzętem AVDI zdejmujemy ochronę komponentów i bezproblemowo możemy aktualizować sobie mapy tak samo jak i dokladac dodatkowe wyposażenie typu ACC
joker_fr napisał(a):RedBool napisał(a):Sprzętem AVDI zdejmujemy ochronę komponentów i bezproblemowo możemy aktualizować sobie mapy tak samo jak i dokladac dodatkowe wyposażenie typu ACC
Gdzie mogę zdjąc ochronę komponentów aby aktualizować te mapy przez internet? Nie mam mapcare niestety.
RedBool napisał(a):Sprzętem AVDI zdejmujemy ochronę komponentów i bezproblemowo możemy aktualizować sobie mapy tak samo jak i dokladac dodatkowe wyposażenie typu ACC
Marekk79 napisał(a):Kupiłem altęa xl 2.0 tdi w 2015 roku z salonu ale jako demo 2014 rok na full wypasie z wbudowaną navi, ale u mnie wogóle nie ma karty oryginalnej sd z mapami, nie ma żadnej karty sd. I co teraz? Jak mam sobie uaktualnić mapy?
zakier13 napisał(a):Nie bardzo wiem jak rozpoznać jaki mam system navi na stronie są dwa do wyboru
Marekk79 napisał(a):Czyli mam rozumieć że jak ściągnę mapy ze strony seata i nagram je na czystą kartę sd to nie zaktualizuje mi map?
old_school_baby napisał(a):Bono a z którego miesiąca/roku masz seata?
old_school_baby napisał(a):i nie zamawiałeś mapcare przy kupnie auta?
bono napisał(a):old_school_baby napisał(a):i nie zamawiałeś mapcare przy kupnie auta?
nie, moze w DE inaczej to dziala.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości