Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

PAWEL20VT4 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś ma przenosnie CB ? jezli tak to jak to sie sprawuje ?
barth napisał(a):robert.gda, CB jest legalne , a antyradar nie , poza tym antyradar ostrzegac bedzie ale bardzo pozno , czasem zbyt pozno . Cb jest obecnie najlepszym sposobem na policje , ITD i fotoradary . Kup sobie antene na magnesie i radyjko podłaczane pod zapalniczke, dzieki temu bedziesz mogl bez problemu uzywac go w firmowym jak i wlasnym samochodzie
Duzo ludzi chwali te radyjka : http://allegro.pl/item91431361_uniden_5 ... esign.html
PAWEL20VT4 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś ma przenosnie CB ? jezli tak to jak to sie sprawuje
Tonny S napisał(a):Mam to radyjko z antena Hustler 100cm i jestem b. zadowolony.
Michał_TDi napisał(a):sciagam spokojnie z 10 km

Wszystko zalezy od pogody ale te 12 km łapie przy dobrze zestrojonym zestawie a to w zupełnosci wystarczy - 5 km jest wystarczające.jaki zasięg ma takie zestaw?
ali napisał(a):Tonny S napisał(a):Mam to radyjko z antena Hustler 100cm i jestem b. zadowolony.
jaki zasięg ma takie zestaw?Michał_TDi napisał(a):sciagam spokojnie z 10 km
czy to jest dobra/wystarczająca wartość?

sebo napisał(a):na czym polega strojenie
PAWEL20VT4 napisał(a):Mam pytanie czy ktoś ma przenosnie CB ? jezli tak to jak to sie sprawuje ?

bacardi napisał(a):to wyglada na troche nieporeczne

bacardi napisał(a):uchodzily za bardziej szumiace...

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości