Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pnnasia napisał(a):Natrafiłem na allegro na cosika (http://allegro.pl/spoiler-hokej-zderzak ... 29158.html ) Nie jest podobny do żadnych dokładek, które widziałem wcześniej. Jeżeli orzekniecie, że to nie jest żaden fake i będzie pasowało do Leosia to myślę, że będę to brać na dniach
to nie jest rdx, chyba że wypuścili coś innego, niż z linka poniżej.maciek89 napisał(a):To RDX. Fajna.
myślę, że taśma dwustronna dałaby radę, jednak o ile z przodu to wygląda ok, to z boku jednak widać, że jest to taśma. Sam się długo zastanawiałem, co i czy w ogóle montować przednią dokładkę. Rozważałem: Tripple R, RDX i Rieger, a wybór padł ostatecznie na Rieger:Pik napisał(a):Montaż na taśmę dwustronna nie ma prawa wytrzymać IMHO
Pik napisał(a): Wyglądają IMHO dużo ciekawiej niż oklepany standard Triple Composite prezentowany wyżej w wątku...
Leony w ogóle rzadko widać z dokładkami, w naszym kraju ludzie raczej rzadko wydają kasę na takie ekstrasy heh. Jesteś poniekąd wyjątkiem Tequila!Pik pokaz mi ile w Polsce ma zamontowanego TRC... na palcach policzyć można jednej ręki!
kamil22cfc napisał(a):Koledzy przerabiał ktoś ta dokładkę do zderzaka od1M, lub od riegera? jak wyżej, montował ktoś? Jestem
Zainteresowany kupnem tylko nie wiem jak z montażem .. itp
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość