Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
WojtekTDi napisał(a):czesc,
skonczyl mi sie przeplywomierz....ile takie cos nowe kosztuje i jakiej firmy brac??
skonczyl mi sie przeplywomierz....ile takie cos nowe kosztuje i jakiej firmy brac??
grzybek napisał(a):PIERBURGa
BTW jak tam modyfikacja?
Marcin_TDI napisał(a):mops, przenioslem. nie zakladaj nowego tematu o tak popularnej rzeczy... piszemy tu...
gruby napisał(a):Kupiłem przepływkę Boscha za 251 zł i moje zdziwienie, autko nadal jest zamulone,
to jest dobra
topola napisał(a):nie było zadnych błedów tylko Wojtek stwierdził że za jakiś czas musze ja wymienić bo słabnie
topola napisał(a):ps. przeprosiny przyjete
colin23 napisał(a):Generalnie do ARL-a etka pokazuje A i AX. Bi BX pokazuje mi do silników AQN, BDE i AUE.
A te z końcówką X to części regenerowane. Chyba najtaniej wyjdzie wziąć regenerowaną.
A w ASO 1110zł a AX 538zł. Jakośc identyczna.
Maćkoleon napisał(a):Jakimi środkami mogę czyścić ten przepływomierz aby ewentualnie go nie uszkodzić?
Maćkoleon napisał(a):Nie pomogło błąd nadal wyskakuje, autko smiga normalnie. Jakieś inne pomysły?
leoTDI napisał(a):Maćkoleon napisał(a):Nie pomogło błąd nadal wyskakuje, autko smiga normalnie. Jakieś inne pomysły?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość