Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Violetta W-ch napisał(a):Czy w bloku 12 VAG-a po właczeniu zapłonu powinny byc same jedynki tak jak to sie wyswietla po uruchomieniu silnika?
PIotrek425 napisał(a):U mnie notorycznie check się palił.. Wymieniłem wiązkę i dalej nic... Psikałem kontaktami itp i zawsze check po max 3 dniach wracał... Wymieniłem na zalecane do ARLa świece BERU (nie żadne NGK czy inne) i mam już od 5 miesięcy spokój:) Jest na forum dokładne oznaczenie tych świec (trzeba poszukać). Kolega miał to samo..
nie prawda. Temperatura chłodziwa wpływa na fazy grzania swiec.sławek napisał(a):zawsze po włączeniu zapłonu (poniżej 9 stopni na dworze )powinny być zera, ale nie widzę jaka jest temp. zewnętrzna przy tym logowaniu.
A temperatura na zdjęciu to temperatura chłodziwa- nie ma wpływu na grzanie świec.
w zależności od temperatury. tu masz listę co słowo kodowe z pierwszej kolumny oznacza.Violetta W-ch napisał(a):Czy w bloku 12 VAG-a po właczeniu zapłonu powinny byc same jedynki tak jak to sie wyswietla po uruchomieniu silnika?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości