Te przewody w skrzynce sprawdzałem nic nie jest odkręcone. Za przekaźnikami chodzi o masę rozumiem tak??
Dodam że po odpięciu wtyczki od przepływki obroty na jałowym są ok odpala też dobrze tylko nie ma mocy jest zamulowny.
Kiedy przepływka jest podpięta trzeba dodawać gazu żeby nie zgasł a błąd 18010 nie powraca aż tak szybko.
Czyli jednym słowem może to być wina masy i może przez to wywalać błąd związany z przepływką??
Generalnie teraz pokazuje błąd przepływki 16487 czyli zbyt wysokie napięcie.
Jutro posprawdzam przewody masowe i te na alternatorze jak będzie w miarę dostęp.
Po odpaleniu napięcie ładowania wydaje się być ok (powyżej 14V) ale sprawdzałem z podpiętą wtyczką od przepływki jutro sprawdzę też jak jest na odpiętej.
Jeżeli macie więcej sugestii to mile widziane

Dzięki Marcin
-- 11 stycznia 2019, 00:27 --
Na odpiętej na wolnych jest 14,4 ładowanie .
-- 11 stycznia 2019, 15:19 --
Dziś przejarzałem auto i okazało się że króciec gumy=owwy na rurze dolotu w który wchodzi zawór N75 jest rozerwany. nr tej rury to :06A 133 354
Czy rura o innym numerze od audi będzie pasować?? Otwory wyglądaja tak samo. Nie jestem pewien również czy w dobrym miejscu mam zamontowany zawór DV bo np na tej aukcji widzę że jest zamieniony . Jak powinno być prawdiłowo>??? Mam nadzieję że to właśnie lewe powietrze jest winowajcą.
https://allegro.pl/oferta/rura-turbiny- ... 7630534551