Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
elleone napisał(a):póki co szkło przykleiłem do maty i części mocującej,
-arti- napisał(a):Wyciągnij lusterko czyli szkło z uchwytem - odepnij kabelki i w to miejsce na chwilę podepnij żarówkę lub miernik i zobaczysz czy z instalacją jest OK.
a jak mogła by być przyczyna ich przepalenia?
peter85 napisał(a):a jak mogła by być przyczyna ich przepalenia?
Zużycie, niestety ale te wkłady (maty grzewcze) lubią się przepalać szczególnie ten od strony pasażera, ja u siebie też musiałem jeden wymienić.
A gdzie kupowałeś nową matę grzewczą? W ASO, czy gdzieś z neta?
-arti- napisał(a):Poczytaj cały wątek od początku. Masz wszystko napisane łącznie z symbolem maty jaki będzie pasował. Ponadto w necie znajdziesz gotowe lustra już z przyklejoną matą a nawet też z doklejonym plastikiem tym służącym do montażu w mechanizmie lusterka.
Można wymienić samemu. Trochę zacięcia i smykałki i daje radę. Jak już wyjmiesz wkład i odepniesz przewody to zobaczysz, że nie ma tam nic trudnego.
Pozdrawiam.
andrzej2910 napisał(a):co może być popsute? pewnie cały wkład do wymiany?
kurex napisał(a):Możecie mi powiedzieć czy w zamiennikach wkładach podgrzewanych, mata grzewcza znajduje się na całym polu szkła, jest na wymiar ?, czy też idzie przez środek a po bokach jej trochę brakuje. ?
Odkupiłem od gościa z Polcar żekomo wkład i coś mi się nie podoba zbytnio ta mata.
Tracer2 napisał(a):Trzeba pochuchać
wesol napisał(a):Powinno być wyczuwalne ciepło na lusterku.
Juventus987 napisał(a):Lewe i prawe lusterko(oczywiście od strony szkła)były delikatnie ciepłe
Juventus987 napisał(a):Z ciekawości wczoraj załączyłem ogrzewanie tylnej szyby
Tracer2 napisał(a):Trzeba pochuchać
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość