krootki napisał(a):Żadnych dodatkowych przejściówek/złączek nie trzeba.
Ale jaka będzie tego wszystkiego jakość to nie wiem...
tak oczywiscie - a antena do tunera TV

? Masz ją w zestawie czy musisz dokupic ? Ten sprzęt ma wbudowany procesor (procesorek raczej) w obudowe 1 din czy posiada jeszcze dodoatkową "puszke" wielkosci kolejnego radja montowaną gdzies w schowku czy pod siedzeniem do której leci całe stado kabli

?
pilpi napisał(a):takie coś to trzeba zobaczyćjak wygląda i jak działa na żywo.
Może się okazać wielką lipą bo przecież to sprzęt no name, a że ma monitor to OK tylko jaka jest jego rozdzielczość i jakie ma prawdziwe wzmocnienie ?
- i tutaj pilpi ma racje - kiedys montowałem taki sprzet koledze i ..... NO COMMENTS

!! lepiej jedz do sprzedającego , niech Ci wszystko podłączy i sam ocenisz czy warto inwestowac w ten sprzęt ! Najlepiej sprawdz mozliwosc podlączenia wzmacniacza lub innego opcjolanego a kiedys w przyszłości potrzebnego Ci do rozbudowania CAR AUDIO sprzetu.
A co sadzisz o mozliwoasci zostawienia fabrycznego radyjka ( nie kusi tak amatorów cudzej własnosci) a domontowanie (zdejmowanego) monitora i do tego ukrytego gdzies odtwarzacza DVD ...... Wszystko to kwestia czego oczekujesz od tego urzadzenia i jaki funkcje mo ono obslugiwac.
Ja przemyslałbym poważnie zakup takiego urządzenia

! (sam kiedys byłem najarany na takie DVD jak szczerbaty na suchary ) ale widząc co kupił kolega i jak się tym rozczarował oraz jak wiele wad ma taki sprzet nie wspomne juz o braku jasnej instrukcji obsługi i menu w jezyku polskim i kupie,kupie innych niedoróbek chyba już mi przeszła chęc na nie.
decyzja należy do Ciebie
P.S. Podpytaj Dano Tdi - chyba miał taki rozwazanie u siebie

!