Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

PRO2 - kombajn multimedialny

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

PRO2 - kombajn multimedialny

Postprzez GeFoWRC » 7 lipca 2006, 20:56

Witam Leonowców :-D
Chcę zakupić takie cośna allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114459579 i mam pytanko odnośnie montażu. Czy będą potrzebne jakieś dodatkowe przejściówki, złącza itp. oraz czy ktoś miał styczność z tym sprzętem?? Ps Mam do sprzedania seryjną Aure CD jak coś do dajcie znać :)
Pozdrówka
GeFoWRC
Sport
Sport

Auto: Impreza WRX 06

Reklama

Re: PRO2 - kombajn multimedialny

Postprzez krootki » 7 lipca 2006, 21:28

Według opisu będziesz mógł podłączyć normalnie pod kostki wetknięte wcześniej w Aurę. Żadnych dodatkowych przejściówek/złączek nie trzeba.

Ale jaka będzie tego wszystkiego jakość to nie wiem... :roll:
krootki
Signo
Signo

Auto: Seat Leon FR TDI 180

Postprzez pilpi » 8 lipca 2006, 09:43

takie coś to trzeba zobaczyćjak wygląda i jak działa na żywo.
Może się okazać wielką lipą bo przecież to sprzęt no name, a że ma monitor to OK tylko jaka jest jego rozdzielczość i jakie ma prawdziwe wzmocnienie ?
szybszy niż Cupra Ryyyyyy
pilpi
Sympatyk LeonClub

Auto: Toledo

Postprzez Silver » 8 lipca 2006, 10:08

krootki napisał(a):Żadnych dodatkowych przejściówek/złączek nie trzeba.

Ale jaka będzie tego wszystkiego jakość to nie wiem...

tak oczywiscie - a antena do tunera TV ??? Masz ją w zestawie czy musisz dokupic ? Ten sprzęt ma wbudowany procesor (procesorek raczej) w obudowe 1 din czy posiada jeszcze dodoatkową "puszke" wielkosci kolejnego radja montowaną gdzies w schowku czy pod siedzeniem do której leci całe stado kabli ???

pilpi napisał(a):takie coś to trzeba zobaczyćjak wygląda i jak działa na żywo.
Może się okazać wielką lipą bo przecież to sprzęt no name, a że ma monitor to OK tylko jaka jest jego rozdzielczość i jakie ma prawdziwe wzmocnienie ?

- i tutaj pilpi ma racje - kiedys montowałem taki sprzet koledze i ..... NO COMMENTS !!!! lepiej jedz do sprzedającego , niech Ci wszystko podłączy i sam ocenisz czy warto inwestowac w ten sprzęt ! Najlepiej sprawdz mozliwosc podlączenia wzmacniacza lub innego opcjolanego a kiedys w przyszłości potrzebnego Ci do rozbudowania CAR AUDIO sprzetu.

A co sadzisz o mozliwoasci zostawienia fabrycznego radyjka ( nie kusi tak amatorów cudzej własnosci) a domontowanie (zdejmowanego) monitora i do tego ukrytego gdzies odtwarzacza DVD ...... Wszystko to kwestia czego oczekujesz od tego urzadzenia i jaki funkcje mo ono obslugiwac.

Ja przemyslałbym poważnie zakup takiego urządzenia !!! (sam kiedys byłem najarany na takie DVD jak szczerbaty na suchary ) ale widząc co kupił kolega i jak się tym rozczarował oraz jak wiele wad ma taki sprzet nie wspomne juz o braku jasnej instrukcji obsługi i menu w jezyku polskim i kupie,kupie innych niedoróbek chyba już mi przeszła chęc na nie.

decyzja należy do Ciebie
P.S. Podpytaj Dano Tdi - chyba miał taki rozwazanie u siebie !!!
Only Diesel Gazole
Silver
TopSport
TopSport

Auto: Leon

Postprzez krootki » 8 lipca 2006, 16:20

silver_leon napisał(a):tak oczywiscie - a antena do tunera TV ???

Tuner TV w ogóle bym sobie podarował. Sam chciałem sobie zamontować, ale analogowy działa raczej tylko na postoju a i to nie zawsze. Podczas jazdy to można zapomnieć.
"Trzeba" poczekać aż uruchomią naziemne nadajniki telewizji cyfrowej - od dłuższego czasu testują w Warszawie i chyba Wrocławiu albo Poznaniu. Takie coś działa nawet jadąc 160km/h (podobno ;) )
krootki
Signo
Signo

Auto: Seat Leon FR TDI 180

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja