Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mczelny2401 napisał(a):Seat daje rok aktualizacji w standardzie bo aktualizowałem mapy ze strony skody i nic nie musiałem podmieniać
dudek_jd napisał(a):mam to samo, byłem na serwisach- nikt z tego halo nie robi.
są19dawid91 napisał(a):Nie jestem znawcą tematu ale czy te dwa pliki nie są inne dla każdego auta?
Henry101 napisał(a):Dowiedziałem się ze w serwisie dobierają kartę po Vin lub modelu. A wiec nie jest konkretna karta do auta tylko do modelu.
Czy ma ktoś wsad z karty 6P0.919.866.M bo właśnie taką uwaliłem nie robiąc kopii ?
dudek_jd napisał(a):są19dawid91 napisał(a):Nie jestem znawcą tematu ale czy te dwa pliki nie są inne dla każdego auta?
A robił ktoś tą najnowsza aktualizację 1310 z VW? Mam auto z marca 2017, 1310 wyszła w czerwcu i mi nie wczytuje map, co niestety wskazywałoby że faktycznie SEAT daje w standardzie 2 lata aktualizacji...
Macek napisał(a):Z góry uprzedzam, że przeczytałem cały wątek o aktualizacji i myślę że fajnie by było jakby ktoś z Was mógł napisać tutoriala jak aktualizować krok po kroku (mając czy nie mając wykupionej aktualizacji)
miwen napisał(a):Witam wszystkich, może ktoś mi pomoże. Przeleciałem cały wątek i nie znalazłem (a może przeoczyłem) nic na temat aktualizacji map wg poniższego:
Nie mam w folderach pliku overall. A sam układ plików na karcie wygląda tak:
Jest folder MARKETS a w nim folder EU a dalej MAP i VDE, pod folderem w katalogu głównym jest też pliczek DBInfo.txt.
W ustawieniach moja nawigacja jest w następującej wersji:
5F0919866K 0045 ECE 2015
Znalazłem i ściągnąłem aktualizację navi ze strony VW (GOLF bis 2015, Discover Media, Europäische Länder), układ katalogów i plików się zgadza. Wgrywałem na SD nieoryginalną i oryginalną SEATa; na obu nie działa, próbowałem podmiany pliku DBInfo i też nic.
Czy jest jakiś sposób? Kopię oryginalnej navi w razie czego zrobiłem.
mczelny2401 napisał(a):Również miałem problemy z aktualizacją ze strony vw po której nawet zaprotestował asystent znaków drogowych
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość