Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

ggregorii napisał(a):Spokojna jazdę czyli max 80? Ps ile wam pokazuje zasięgu komputer na pełnym baku?

ggregorii napisał(a):No patrząc na średnia prędkość to nie była szybka jazda za wieleJa kiedy zszedłem do 4.1 ale to moja kobieta jechała
Kiedys jak mial jakieś 30 tyś nalatane palił mniej teraz wydaje mi się ze łyka więcej a ma 80 tyś.

ggregorii napisał(a):No to nie wiem jak ty jeździsz, albo masz lekka nogę albo cudowny CZEA. Masz młodsze auto od mojego może i nowszy soft dla silnika.
-- 25 lipca 2020, 22:17 --
A ty w ogóle masz CZEA?

trzepol napisał(a):Tak czy inaczej silnik malo pali, szczegolnie widze to przy wakacyjnych wyjazdach w 4 osoby, pelnym bagazniku gdzie pokonujemy nie raz 1500km w jedna strone i osiagamy spalania 5,3 a po autostradzie jezdzimy 130.

lucekj napisał(a):Nie wiecie czy da się do średniego zużycia dodać 0,3l, gdyż jak wspomniałem komputer zaniża o tę wartość.

siwyyy77 napisał(a):lucekj napisał(a):Nie wiecie czy da się do średniego zużycia dodać 0,3l, gdyż jak wspomniałem komputer zaniża o tę wartość.
Np. Za pomocą OBDeleven. U mnie po korekcie pokazuje idealnie

Jak jest program to zauważysz ... 900 km na zbiorniku w sezonie zimowym.19dawid91 napisał(a):Do 1,4 98 oktanów? Jedyną różnicę zauważysz przy kasie na stacji benzynowej
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości