Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

vis napisał(a):Radio internetowe działa pod warunkiem wykupienia pakietu od Cubic telecom, ew po połączeniu się do WiFi z dostępem do internetu (np hotspot z tel.)

vis napisał(a):..ew po połączeniu się do WiFi z dostępem do internetu (np hotspot z tel.)
..

dbls napisał(a):
U mnie po wybraniu radia internetowego ładuje się trochę i pojawia się komunikat o niedostępności.
Nic nie działa z tych bajerów inernetowo-bezprzewodowych, aktualizacji też od 2 msc żadnej nie widziałem..

Pawel A napisał(a):Zgodnie z broszurą dot. infotainment, którą wręcza SEAT przy sprzedaży radio internetowe wchodzi w skład pakietu Multimedia, który przez pierwszy rok powinien być darmowy (o ile dobrze pamietam, w jego skład wchodzi też live Navi - podgląd utrudnień na drodze itp). Nie powinno wymagać wykupu pakietu danych (jak napisano wyżej pakiet jest do funkcji hotspot), ani łącznia z siecią przez nasze komórki. Czyli ponownie SEAT nabił nas w butelkę, gdyż usłyszałem info w salonie, że funkcja radia internetowego w ramach pakietu na razie nie działa...

dbls napisał(a):vis napisał(a):..ew po połączeniu się do WiFi z dostępem do internetu (np hotspot z tel.)
..
w którym miejscu jesteś w stanie znaleźć opcję połączenia po wifi?
U mnie po wybraniu radia internetowego ładuje się trochę i pojawia się komunikat o niedostępności.
Nic nie działa z tych bajerów inernetowo-bezprzewodowych, aktualizacji też od 2 msc żadnej nie widziałem..

vis napisał(a):Ustawienia > WiFi > Połączenie z WiFi....

Swatek napisał(a):Pakietu danych nie udało mi się aktywować, bo jest problem z weryfikacją konta

Powrót do Leon 4 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości