Pozdrawiam Vortis
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

vortis napisał(a):red8, No tak ale jak to wyglada w praktycemusze wymontować głośnik
z tego co wyczytałem konieczne jest rozwiercenie nitów
Zastanawiam sie nad opcją: zaczekać jakiś czas, pozbierać fundusze i wymienić 2 basy przód + wygłuszenie (wiem ,ze jest to temat poruszany gdzie indziej i wiem tez ze jest to dobry pomysł
)
BioBogon napisał(a):vortis napisał(a):red8, No tak ale jak to wyglada w praktycemusze wymontować głośnik
Zastanawiam sie nad opcją: zaczekać jakiś czas, pozbierać fundusze i wymienić 2 basy przód + wygłuszenie (wiem ,ze jest to temat poruszany gdzie indziej i wiem tez ze jest to dobry pomysł
)
IMO problemy z jednym z seryjnych głośników to doskonały pretekst do założenia czegoś naprawdę fajnego co gra zamiast seryjnych pierdziawek
DWitek napisał(a):No akurat w Leonie, przynajmniej tych sprowadzanych głośniki są dobrej klasy, powiedziałbym nawet bardzo dobrej klasy. Aczkolwiek wymienić można jak najbardziej, co może nie wpłynie na jakość odtwarzania, co na moc maksymalną.

vortis napisał(a):red8, No tak ale jak to wyglada w praktycemusze wymontować głośnik
)

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość