Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przebor napisał(a):W moim leonie mam lusterka regulowane elektrycznie, ale nie podgrzewane. Czy da się przerobić lusterka niepodgrzewane na podgrzewane? Z wymianą jakich elementów się to wiąże o ile wogóle jest to możliwe. Leon 2002r, ASV
Klimatyzacja była we wszystkich podstawowych modelach za dopłata nawet w Top Sporcie, wyjatek stanowiły wersje promocyjne typu Spiryt, Fresch Up itp itp.Nie ma klimatyzacji, ESP/TC
Czy nie jest dziwne, że brakuje klimatyzacji?
Czy były sprzedawane leony w wersji signo bez klimy?
Elektryczne lusterka zawsze były podgrzewane
Klimatyzacja była we wszystkich podstawowych modelach za dopłata nawet w Top Sporcie
poprostu nie wiedzial ze trzeba wlaczyc ogrzewanie tylnej szyby zeby lustro grzało
przebor, prawdopodobnie uszkodzone masz grzałki w lusterkach , najprościej sprawdzić to przez wyjęcie szkła lusterka i podpięcie do kabelków które są wpięte w szkło zwykłej żarówki 12V i włączenie podgrzewania tylnej szyby . Jak świecą to znaczy że grzałki do wymiany.
Marcin_TDI napisał(a):a co radzicie zrobic jak nie ma podgrzewania i chce miecwidzialem kiedys takie maty naklejane od tylu na lustro .. czy to cos warte
Tonny S napisał(a):Elektryczne lusterka zawsze były podgrzewane![]()
Nie wiem jak w Leonach ale ja w A3 miałem elektryczne i niepodgrzewane...
W A3 miales podzielone na 3 pakiety pomieszane z lusterkiem asferycznym w Seacie tego nie ma, w nowym A3 masz podobnie looknij do konfiguratora.Nie wiem jak w Leonach ale ja w A3 miałem elektryczne i niepodgrzewane...
Tonny S napisał(a):W A3 miales podzielone na 3 pakiety pomieszane z lusterkiem asferycznym w Seacie tego nie ma, w nowym A3 masz podobnie looknij do konfiguratora.Nie wiem jak w Leonach ale ja w A3 miałem elektryczne i niepodgrzewane...
krootki napisał(a):To był poprzedni model A3
wkładam między lustro a obudowę kawałek sztywnego plastyku o grubości ok 2 mm i podważam lustro , wyskakuje z zaczepów i już je masz na zewnątrz
tarki napisał(a):czy byly wersje lusterek elektrycznie regulowane, podgrzewane, ale skladane recznie
tarki napisał(a):lusterko kierowcy jest ogrzewane (duze prostokatne), a lusterko pasazera nie jest (male lusterko).
tarki napisał(a):jak sprawdzic najlatwiej czy lusterko jest/nie jest skladane elektrycznie? (ilosc pinow w kostcelub cos takiego)
nixu napisał(a):W ofercie Seata byly tylko 2 lusterka podgrzewane - nie bylo osobno, wiec cos masz popsute.
logimen napisał(a):Czy na skladanie el. lusterek tez jest jakas kombinacja ? Bo przekrecam koleczko kreska na skladanie, wciskam/wychylam/przytrzymuje i nie skladaja sie
logimen napisał(a):bo jesli sa el. to raczej i skladane.
logimen napisał(a):Bo panelik mam z ikonkami od grzania
Na jakim paneliku są ikonki do podgrzewania lusterek, bo pierwsze słyszę![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości