bo bede sobie montowac i kumple mnie strasza
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
shagi napisał(a):to prawda ze jak sie ma xenony to trzeba miec spryskiwacze i musze sie one samo poziomaowac bo inaczej zabieraja dowod rejestracyjny?
bo bede sobie montowac i kumple mnie strasza
markietelli napisał(a):ja mam fabryczne samopoziomujące się ksenony i powiem tylko tyle, że to guzik daje a na pewno sobie to całkiem inaczej wyobrażałem! Ciekawy jestem jak niby policjant miałby sprawdzić czy ktoś ma poziomowanie czy nie?
Grygori napisał(a):markietelli napisał(a):ja mam fabryczne samopoziomujące się ksenony i powiem tylko tyle, że to guzik daje a na pewno sobie to całkiem inaczej wyobrażałem! Ciekawy jestem jak niby policjant miałby sprawdzić czy ktoś ma poziomowanie czy nie?
Bardzo prosto!
Każe zapalić Ci światła, a sam zaś idzie na tył auta, naciska na tylnia klapę i luka do przodu czy światła się obniżyły. Jak nie to mandat albo dowód zabiorą
da3 napisał(a):I jak Grisza robiles u Michala??
cupra 2 napisał(a):Grisza to ile cię to kosztowało?
PiotrekS napisał(a):Na spryskiwacze jest patent, mozna kupic same przykrywki na spryskiwacz, pomalowac pod kolor i przykleic do zderzaka. Nie sadze zeby ktorys z gliniarzy sie upieral ze musi zobaczyc jak to dzialaargumentowalby ze auto jest czyste i nie bede go brudzil
:)
Grisza'Men napisał(a):da3 napisał(a):I jak Grisza robiles u Michala??
nie! bo zadzwonilem do niego i troszke sobie krzyknal, ale pomyslalem sobie co tam, jak xenon to xenon; ale w tym czasie natrafila sie super okazja(xenon od nowej toyoty avensis) i tak znalazlem goscia który przerabia tu na saddeczyznie i mam!
ale mimo to dzieki da3 za pomoc!
Tonny S napisał(a):Grygori, a pamieta jak sie nazywa czy podpisuje sie też XXX![]()
Przestań bo mnie zawstydzaszGrygori napisał(a):Sorry, za wtedy. Chy7ba żeczywiście miałem zły dzień
Tonny S napisał(a):Grygori, a pamieta jak sie nazywa czy podpisuje sie też XXX![]()
Idiotyzm w naszych mediach jest norma, nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach a co najgorsze to kazdy z nich myśli ze jest niezłym pismakiem i tylko głupoty i kity potrafia wstawiać a 80% naszego głupiego społeczeństwa im wierzy i jak tu ma być dobrze w tym kraju
prospect napisał(a):Moj kumpel ma toledo wczoraj zalozyl sobie bixenonyJeszcze nie widzialem na zywo ale podobno super sprawa.jak tylko go dopadne zrobie fotki i przesle
Grisza'Men napisał(a):prospect napisał(a):Moj kumpel ma toledo wczoraj zalozyl sobie bixenonyJeszcze nie widzialem na zywo ale podobno super sprawa.jak tylko go dopadne zrobie fotki i przesle
I co prospect? chcialbym zobaczyc fotki toledo z bixenonem.
A mam pytanie do dluzszych uzytkowników xenon'ów w leonach?
a wiec, czy po dluzszej jezdzie np 1h w deszczu lub pogodzie jesiennej czy zimowej, kiedy osiada brud lub bkoto z pod kól innych uzytkowników, swiatlo sie rozprasza czy jest inny blask? i jest konieczne zatrzymanie sie wyczyszczenie kloszy?
czy montowac zespól spyskiwaczy?(pomijajac to iz jest to wogóle konieczne w zwiazku z przepisami drogowymi)
a czy ktos z grupowiczów widzial leona na soczewkach?jak to sie prezentuje?
prospect napisał(a):Moj kumpel ma toledo wczoraj zalozyl sobie bixenonyJeszcze nie widzialem na zywo ale podobno super sprawa.jak tylko go dopadne zrobie fotki i przesle
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości