Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przebor napisał(a):6Y6955704A lub 6Y6955707A - ramię wycieraczki od kombi
przebor napisał(a):6Y6955435 lub 6Y0955435 - nakładka (zaślepka) od HB
Anfel napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy jeśli skrzypi to należy już wymienić pióro, bo ja mam używaną i mi skrzypi.
RyszardCyrano napisał(a):witam
mam pytanko ,czy płaskie wycieraczki sprawdzają się zimą w leonie I , bo jak wiadomo z ori są problemy , może te płaskie tak nie zamarzają.
Takie jakie posiadasz w Leonie.ero napisał(a):Wycieraczki pasują na standardowe ramiona w kształcie litery U,
Asgaard napisał(a):moim zdaniem z wycieraczką jest coś nie tak i ja bym ją zdjął bo jeśli jakaś plastikowa część dotyka szyby to za chwile pojawią się tam rysy...
Klemens napisał(a):Może kogoś to zainteresuje albo odważy się byc świnką doświadczlną i wypróbuje toto.
leon_2003 napisał(a):Podobno nie ma już ramienia wycieraczki o oznaczeniu 6Y9955704A.
leon_2003 napisał(a):Mosiu,
Jutro pstryknę i zamieszczę w galerii
colin23 napisał(a):siepan a prawa kupiles 48 czy 45cm? Bo ja kupilem taka jaka jest dedykowana czyli 48 i troszke przy koncu nie zbiera. Zastanawiam sie czy nie lepsza bylaby 45?
vitek777 napisał(a):polej wd 40 odczekaj i poruszaj delikatnie w rózne strony powinno zejsc bez problemu
przebor napisał(a):Czy ori wycieraczki (piora wycieraczek) od Octavii I (nr 1J0 998 003) pasuja do Leona? Czy moze ktos sprawdzic jaki jest numerek w Leo?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości