Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
druid napisał(a):dosc intensywnie 125tys w 2 lata
druid napisał(a):chyba wybiorę się do UNITRONIC. Tam chyba będą wiedzieli jak zrobić żebym ja był zadowolony i tolek nie cierpiał.
Najpierw dowiedz sie jakie sa roznice.piotrp napisał(a):Chip czy program??
Tonny S napisał(a):Najpierw dowiedz sie jakie sa roznice.piotrp napisał(a):Chip czy program??
![]()
W ktorym miejscuo to tez mi w pytaniu chodzilo
ja mam leonka z 2001 110ps ASV, niedługo dobije mi 130 000 km i też zastanawiam sie jakby go tu podkręcić
Niestety nie znam sie na tym wieć szukam rady. Chip czy program?? Jakie wady i zalety każdego, jakie koszta orientacyjnie??
Nie kazdego a konkretnie tego chyba nie musze juz pisac bo mnustwo na forum wystaczy odwiedzic dzial "Wykresy"piotrp napisał(a):Jakie wady i zalety każdego,
Tonny S napisał(a):"Chipy" to tak sie kiedys utarlo bo nie bylo sprzetu mozliwosci programowania przez zlacze OBD i wylutowywalo sie kosci eprom (tzw chipy) i programowalo je w programatorze.
piotrp napisał(a):Chip czy program??
piotrp napisał(a):A jak działa to na śilnik?? ... czy częściej się coś w nim psuje.
Jak dodasz 1 do 2 to sie pewnie zmiesciszpiotrp napisał(a):czy zmieszcze sie w 1000zł czy np 500zł
Videlec napisał(a):moze kup sobie na razie tube do bagaznika lub chionke zapachową... chciales rady...
piotrp napisał(a):A na razie ani na tube (nie chce tuby) ani na moda nie ma kasy
Zenada to jest to, ze nie chce ci sie poczytac forumpiotrp napisał(a):żenada
nixu napisał(a):mam dosyc mocno wystrojonego ASZ-ta na seryjnych gratach
Anfel napisał(a):nixu u mnie program trwał ok 5-6godzin. I tak to trwa jeśli tuner solidnie przykłada sie do roboty
Nie powiedział bym u mnie nie było żadnych komplikacji.Tyle to trwa jesli sa jakies komplikacje. Normalnie w godzince bez problemu mozna sie zmiescic
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości