Żarówki P21/5W, 12V 21/5W, dokładnie o takich samych parametrach były te Helle
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Michal1046 napisał(a):coś wyczytałem o czujniku stop pod pedałem hamulca ale nie mam pojęcia gdzie go szukać
sławek napisał(a):W większości Leonów po przekręceniu kluczyka nie zapala się check (ostatnia kontrolka po prawej stronie w środkowym rzędzie).
jędrek napisał(a):To raczej jest normalne są dobre świece.Nie równo pracuje hmm co masz na myśli obroty falują?Przy temperaturach -10 musi autko zaskoczyć to nie benzyna.Chyba że się mylę to niech ktos poprawi
jędrek napisał(a):Byłem w compsporcie w piątek i sprawdzane auto było.Nie było sie do niczego doczepić ale dziś podłacze jeszcze raz zobaczymy co pokarze
[ Dodano: 20 Kwiecień 2011, 08:41 ]
W czoraj wieczorem znów pojawił sie ten sam problem kontrolka od świec nie chciała zgasnąć odpaliłem więc auto wskoczyły obroty większe i sie unormowało.Żadnych błędów komp nie pokazuje.Co to może być?
d2d napisał(a):rozpiskę bezpieczników
matteo86 napisał(a):Witajcie, mam problem z nowym czujnikem "stop". Padł mi ostatnio oryginalny czujnik - nie było żadnego błędu na VAGu, nie zaświeciła się również kontrolka świec żarowych. Kupiłem w ASO Skody polecany "zielony" czujnik 1C0945511A. Znajomy mi go przełożył, ale jest problem tego typu, że czujnik nie reaguje "od razu" tzn. naciskając hamulec - auto zaczyna hamować, ale światło "stop" włącza się dopiero przy mocniejszym naciśnięciu pedału. Czy jest możliwość poprawienia czułości? Czytałem tematy powiązane ze światłami stopu, ale nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi.... Za pomoc z góry dziękuję
lukaszlsw napisał(a):matteo86 a czy przypadkiem nie bawiłeś się nowym czujnikiem przed założeniem? Każde wciśniecie "na sucho" może doprowadzić do tego że nie będzie działał jak trzeba. Kupujesz montujesz i ma działać nawet na lekkie dotknięcie pedału.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość