Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mm.max napisał(a):Czy Golf/Bora był dawcą
Streat napisał(a):coś o kosztach
Czy nawi w tym wyślwietlaczu jest czy mi się wydaje ?
bono napisał(a):chcialbym takie zegary, ale zeby tarcze byly podswietlane jak w Golfie na niebiesko
michał kozak napisał(a):pochwal się co dalej planujesz
Streat napisał(a):MenIB, zrób jeszcze zdjęcie podczas dnia i zacznij gromadzić liczniki
Pewnie zmienił się przy okazji dzwięk ostrzegawczy wydobywający się z okolicy zegarów na bardziej przyjemny
Czy te zagary założone są w VP czy PD? Po skali czuje, że w PD, ale chcę się upewnić.
kolos napisał(a):MenIB, oriętujesz się czy zegary od W8 też dało by się tak przeswapować?
nixu napisał(a):MenIB, a jak wyglada kwestia dopasowania licznika (szybki) do plastiku tego co jest na okolo przed licznikiem?
Makalu napisał(a):wrzuc jakąś instrukcję albo cennik modów - na klientów chyba nie będziesz narzekał
MenIB napisał(a):400zl
michał kozak napisał(a):Jacku , jesteś niesamowity , ESP już było , Climatronic
Tonny S napisał(a):No i czy tak k.. nie mogło być fabrycznie
MenIB, za moda 1 klasa
nixu napisał(a):MenIB, Prosilbym zebys wrzucil fotki za dnia
silver_leon napisał(a):Ile czasu potrzeba na takiego moda ? (tzn-na ile musze Ci zostawić samochód ).
leem napisał(a):MenIB, może masz dokładniejsze zdjęcia podczas wymiany + opis jak to zmontować
MenIB napisał(a):Wiesz co , no nie wiem co napisac , tyle tego bylo
na szybko :
- zalozenie CLIMATRONIC - 1000zl ( w tym napelnienie )
- zalozenie MFA - 150zl ( w tym 2*PIN )
- zalozenie FIS - 200zl ( w tym 2*PIN )
- zalozenie ESP - 700zl ( w tym odpowietrzanie i wymiana plynu hamulcowego ATE)
- zalozenie NAVI - 150zl
- zalozenie szyb elektrycznych *4 , lusterek i zamkow centralnych oryginalnych - 700zl
- zalozenie SPRYSKIWACZY leflektorow - 250zl
ceny nie zawieraja kosztu części
Grześ napisał(a):moze warto bylo by w przyszłosci zainstalowac takowe od S3
bartm napisał(a):Te ceny to ceny części, ceny robocizny?
uki napisał(a):Czy 1/2 Fis tez bedzie dzialać?
Jaki koszt przerobki podswietlenia?
Lukasiasty napisał(a):Z którego passata ma być licznik 3B czy 3BG ?
dudekv napisał(a):A tu panowie moje nowe zegary do NAVI zamontowane w moim Seacie. Rzecz bardzo przydatna ponieważ na fisie mogą pojawiać się wskazówki dotyczące drogi (strzałki kierunku jazdy, nazwy aktualnej ulicy) i nie trzeba odwracać wzroku od drogi. Rzecz nie była oferowana w Leonie. Rozwiązanie zaadoptowane z Golfa. Obudowa licznika jest z A3 (od Golfa nie leży dobrze), wskazówki i tarcze od Passata B5 po lifcie, wkład licznika z Golfa, podświetlenie - białe diody z Audi. I jak sie podoba?
[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 ]
coś dziwnie wygląda to zdjęcie, po kliknięciu na nie już jest lepiej
Xylometazolin napisał(a):nigdy nie podobał mi sie oryginalny licznik seata
Xylometazolin napisał(a):czy mógłby mi ktoś pomóc wybrać odpowiedni licznik i coś bardziej opisał jak to samemu zrobić.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość