Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
koci napisał(a):Po drugie chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o takim power boxie
A ja mam do was pytanie widzieliście to kiedysMarcin_TDI napisał(a):ogolnie nikt na forum nie poleci Ci tego.
Nie chip a box - po co zmieniać nazwe czemuś co już ją posiadakoci napisał(a):Moje pytanie dotyczy tego czy taki "chip"mozna podlaczyc bez komputera tzn czy po zamontowaniu trzeba zmienic/ustawic jakies parametry w komuterze auta czy samo podlaczenie moze spowodowac zaklucenia w pracy silnika?
Jeśli już coś takiego posiadasz to nie ma większych zastrzeżeń do tego konkretnego box-a ale jeśli masz zamiar to kupić to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest zrobienie softu. To co podaje katalog to prawda u mnie było 136 KM i 286 Nm na tym boxie.koci napisał(a):Po drugie chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o takim power boxie,czy dobra firma i czy warto bawic sie w podlaczanie tego czy moze lepiej zainwestowac w konkretny program?(moje autko to leon 1,9tdi 110KM- PSI mialoby go wzmocnic do 135KM wedlug katalogu)
piosurf napisał(a):Rowniez sporo (25tkm)
piosurf napisał(a):spokojnie moge polecic Boxy
Gaspar napisał(a):umów z CompSportem, a nie pożałujesz... ja jechałem ponad 400 km w jedną stronę i opłacało się Very Happy
piosurf napisał(a):Tak wiec jesli ktos nie ma $$ lub po prostu nie chce jej wydawac to spokojnie moge polecic Boxy
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: ViDaVario i 1 gość