w Leonach po 2001 roku433,92mhz.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
w Leonach po 2001 roku433,92mhz.
michał kozak napisał(a):w Leonach po 2001 roku433,92mhz.
Oczywiście, że tak.banp napisał(a):Tonny S , a otworzyłeś linka?
Ale sposób ich kodowania jest identyczny.banp napisał(a):Te kluczyki to nie scyzoryki o których była mowa
banp napisał(a):Poza tym nic nie znalazłem o odbiorniku centralnego zamka,?
banp napisał(a): więc ponawiam pytanie: podczerwień czy radio oraz jak sie dostać do anteny/odbiornika?
michał kozak napisał(a):do Leona do 2001 roku musi być pilot o częstotliwości 433 MHZ i nic innego nie dopasujesz , poczytaj na forum ile kluczyków próbowałem dopasować . 433.92 to to samo co 434 MHZ . od 2002 roku w leonach były piloty o częstotliwośći 434 mhz
white84 napisał(a):czy uda mi sie znajac pin licznika i za pomocą udostępnionego vaga zalogowac i uruchomic ten kluczyk w moim aucie jezeli moj to zwykly nieotwierany, dwu przyciskowy kluczyk firmy HELLA pracujacy na czestotliwosci 433MHz ?
bez problemu zaprogramujesz nawet tego 3 przyciskowego , tylko nie będzie działać otwieranie bagażnika z pilotawhite84 napisał(a):Seat Leon TS z 2003 roku
white84 napisał(a):czyli domyslam sie ze i z tym kluczykiem nie bedzie problemu ?
http://www.allegro.pl/item211232100_scy ... kazja.html
michał kozak napisał(a):a z którego roku masz Leona jeżeli do 2001 roku to nie zaprogramujesz .
michał kozak napisał(a):paulka2003, spróbuj jeszcze zaprogramować to VAG-iem
paulka2003 napisał(a):krok po kroku jak to zrobić
nixu napisał(a):zolnierzslawek, z jakiego auta? z Alhambry ?
zolnierzslawek napisał(a):nixu napisał(a):zolnierzslawek, z jakiego auta? z Alhambry ?
Kupiłem nowy kluczyk w salonie Seata do Toledo 2
nixu napisał(a):zolnierzslawek napisał(a):nixu napisał(a):zolnierzslawek, z jakiego auta? z Alhambry ?
Kupiłem nowy kluczyk w salonie Seata do Toledo 2
No to w takim razie fale są 433,92MHZ lub 315MHZ
frankus napisał(a):na allegro wzialwm pierwszy lepszy od seata
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość