Mam leona stosunkowo krótko i pilot w zwykłym kluczyku działa mi w odległości nie większej niż metr od auta, stojąc metr za tylną klapą nie mogę rozbroić alarmu, czy ten model tak ma czy to bateria
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przemsi napisał(a):czy to tam nalezy podwazyc
jurkos napisał(a):ROZSUN
czesc z immo oraz metalem sie "rozsuwa" od bateri
zbychopata napisał(a):Witam.
Wymienilem dzis baterie w kluczyku poniewaz musialem podejsc bezposrednio do auta aby zadzialalo. Po wymianie baterii zasieg jest troche lepszy choc i tak 3 metry to i tak chyba troche malo ale mniejsza z tym, aby otworzyc lub zamknac teraz auto musze wielokrotnie nacisnac przycisk w kluczyku. Jak myslicie co to moze byc ?
mariushjj napisał(a):U mnie po wymianie baterii nie pomogłoZasięg jest około 1 metra. Jak stane z tyłu auta to muszę wyciągnąć pilota w kierunku drzwi kierowcy bo nie da rady otworzyć/zamknąć auta
zbychopata napisał(a):On dziala olbo nie, zasieg nadawania pilota zalezy od stanu baterii.
zbychopata napisał(a):ja zauwazylem ze po kazdym wyciagnieciu baterii musze potem dostrajac bo inaczej musze wielokrotnie naciskac przycisk w pilocie aby zadzialalo.
według mnie powinno duzo pomoc przedluzenie antenki od centralki, tylko gdzie ona jest ?
mmkk91 napisał(a): czy mogę do swojego pilotka włożyć te dwie o oznaczeniu cr2016
RaDeK86 napisał(a):Może jakiś domorosły traktorzysta włożył jedną baterię zamiast dwóch ;>. Ja mam pilot ori auto z 2000 r. i mam dwie baterie 2016.
piotrek1991 TDi napisał(a):Witam.Mój pilot działa tylko przy lewym lusterku, 10cm dalej już nie działa więc jesteście szczęściarze(samochod kupiony miesiąc temu)
Wymień baterię.
oczkolek napisał(a):piotrek1991 TDi napisał(a):Witam.Mój pilot działa tylko przy lewym lusterku, 10cm dalej już nie działa więc jesteście szczęściarze(samochod kupiony miesiąc temu)
Wymień baterię.
oczkolek napisał(a):Wymień baterię.
RaDeK86 napisał(a):Szczerze? gówno to da
LoozaQ napisał(a):Jak wymiana baterii nie pomoże, to idź do jakiegoś magika od elektroniki i niech Ci przelutuje delikatnie płytkę w pilocie lutownicą na gorące powietrze.
zbychopata napisał(a):ja zauwazylem ze po kazdym wyciagnieciu baterii musze potem dostrajac bo inaczej musze wielokrotnie naciskac przycisk w pilocie aby zadzialalo.
według mnie powinno duzo pomoc przedluzenie antenki od centralki, tylko gdzie ona jest ?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości