Dzieki za pomoc
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jest aligator to kiedys na forum streetracingu opisywal z wykresami i pomiarami.czy gdzie w necie jest to opisane bardziej doglebnie z efektem ( przyrostem mocy ?). Wiem ze cudow nie bedzie ale jesli by sie udalo cos wyrwac to czemu nie
A tu ciebie zadziwie wczoraj mi taka krateczke wstawili i auto juz zachowuje sie inaczej, zobaczymy co hamownia pokarze za tydzien, warunki hamowania beda podobne tak jak za ostatnim pomiarem - ale auto teraz wcale nie puchnie (testowalem w 4 osoby) zobaczymy latemja bym tam na przyrosty sie nie nastawial
raczej mial satysfakcje ze mi tak szybko nie puchnie...
Zrób sobie program to poczujesz, bo w serii to faktycznie może nie być czućszymono napisał(a):Ja mam taka krateczke z castoramy i powiem ze zbytniej roznicy nie czuc ale to tylko odczucia bo nic nigdy nie mierzylem
Box to zloszymono napisał(a):boxa mialem wtedy i jutro znow bede mial i nie bylo czuc
Wiem o tym z wlasnego doswiadczeniaszymono napisał(a):dobrze napisales box to zlo zlo ale jak ktos kiedys niedoswiadczony kupil boxa to tak jest hhe
Kratka 16 zl i tyle, zdjec nie ma bo nie bylo aparatu a robilem u kumpla w ASO Renault, czas 1h i wyglada jak by tam byla od nowosciBarth napisał(a):Tonny gdzie robiles i ile $$$ jesli wiedziec mozna no i foto moze jakies
Juz niedlugo bedzie mozna sie o tym przekonac, choc nie wiem czy to bedzie takie latweBarth napisał(a):Odwiedze cie jakos teraz musze te twoje nowosci zobaczyc w koncuCiekawe co na hamowni wyjdzie
No moja też jest z siateczką - chyba najlepsza na rynku do takich zastosowań hahahhaadamtower napisał(a):Krateczkę także zakupiłem i czeka na założenie. Taka jak a Harry z siatką.
Tylko ostroznie zeby castoramy nie zbankrutowaly hahah
Takie z kibela - koszt mały bo jakies 20 zł i 20 minut pracy a działa i to nawet całkiem sprawnie - wietrzac ICWojtekTDi napisał(a):co wy tam za kratki pakujecie? jak to wyglada?
Tonny S napisał(a):Takie z kibela - koszt mały bo jakies 20 zł i 20 minut pracy a działa i to nawet całkiem sprawnie - wietrzac ICWojtekTDi napisał(a):co wy tam za kratki pakujecie? jak to wyglada?
Ali juz ci wszystko powie.WojtekTDi napisał(a):do mastersa do katowic.
a tak w ogole jak ta kratke instalujecie? gdzie dokladnie? ma ktos moze jakies foto?
Tonny S napisał(a):DWitek, to widze ze mamy takie same hahahah ale po co sciagac nadkole![]()
ja nie sciagalem, auto bylo na podnosniku i wsio widzialem co i jak tne.
oczkolek napisał(a):A ja tak się zastanawiam czy w moim przypadku (1.8 20V bez T) ta krateczka coś polepszy. Czy będzie jakiś pozytywny efekt.
Cos ktoś słyszał o takim przypadku.
Pośpiech napisał(a):oczkolek, krateczka ma mieć wpływ na intercooler (chyba, ze coś źle przeczytałem), a w silnikach bez turbiny intercoolera nie ma
DanoTDi napisał(a):Zresztą Barth miał wkleić foto-relacje z montażu kratki w jego Leo.Chyba że ktoś to zrobi szybciej niż Barth to moge przesłać zdjęcia i umieścimy to na forum.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości