Seria:

Program by Aligator:
Na wykresie w tle jest również dla porównania naniesiona seria!

Dzięki Wojtek...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Adamek napisał(a):
Dzięki Wojtek...
fr3ak napisał(a):No właśnie całkiem ładnie to wyszło. Ale masz chyba jakieś problemy z wyrażaniem emocji
Adamek napisał(a):Ten program co teraz mam jest na granicy kopcenia!![]()
Niestety nie było sensu walczyć o dodatkowe konie ponieważ seryjny intercooler wymięka...![]()
W planach mam zamontowanie intercoolera z mocniejszej wersji (ARL) a o sprężarce narazie nie myślę.
Na takim programie temperatrura w dolocie wynosiła:
- Na hamowni ok. 110*C
- Na trasie (max but) ok. 85*C
nixu napisał(a):guluwroc, gdzie robia coolery za 1500 ?
Miro napisał(a):Jak zwykle profi robota,dla Wojtka.
Szkoda że nie doszło do 170KM,dymił już bardzo? Przebieg momentu jak od linijki.
Adamek napisał(a):Panowie a jak sprawa by się miała gdybym pod maskę zapodał turbo i intercoller z ARLa?
Dałbym rade po korekcie programu dobić do 200KM i 420NM ?
nixu napisał(a):Adamek, orurowanie nie pasuje P&P. z tego co wiem trzeba kupic komplet 3 chlodnic a nie jestem pewien czy nie razem z pasem przednim.
Adamek napisał(a):nixu napisał(a):Adamek, orurowanie nie pasuje P&P. z tego co wiem trzeba kupic komplet 3 chlodnic a nie jestem pewien czy nie razem z pasem przednim.
O ciupsNo to nie ciekawe...
Może ktoś montował taki IC w innym ASV, ALH, ASZ i umie coś podpowiedzieć?
A jaki jest orientacyjny koszt zrobienia samego o rurowania np. w MG Motorsport?
Adamek napisał(a):A jaki jest orientacyjny koszt zrobienia samego o rurowania np. w MG Motorsport?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości