[ Dodano: Nie 21 Maj, 2006 ]
problem sie sam rozwiazal.. przyczyna byly kola

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dave napisał(a):o chyba mi sie tez konczy pompatyle ze u mnie auto pali normalnie i zaraz po zapaleniu jak ruszam to przez chwile sie TCS pali i auto muli. robi to za kazdym razem jak odpale i ruszam, pozniej jest luz Rolling Eyes
[ Dodano: Nie 21 Maj, 2006 ]
problem sie sam rozwiazal.. przyczyna byly kola Wink
michał kozak napisał(a): co o tym sądzicie
Chyba 6-7 a nie 2Asgaard napisał(a):samochód nie grzeje świec dopóki temp na zewnątrz nie spadnie do 2stC
Tonny S napisał(a):Chyba 6-7 a nie 2Asgaard napisał(a):samochód nie grzeje świec dopóki temp na zewnątrz nie spadnie do 2stC
dave napisał(a):Tonny S napisał(a):Chyba 6-7 a nie 2Asgaard napisał(a):samochód nie grzeje świec dopóki temp na zewnątrz nie spadnie do 2stC
a dokladnie to 5wiec tu grzanie swiec nie moze miec wiele wspolnego no chyba ze tak jak pisalem wyzej.. czujnik tem jest walniety mimo iz zostal wymieniony.. jesli nie wg mnie przyczyna bedzie tkwic w ukl paliwa.
Asgaard napisał(a):wymieniłeś filtr paliwa, rozrząd dobrze ustawiony?
Asgaard napisał(a):nie filtr powietrza tylko filtr paliwa wymień...
Marcin_TDI napisał(a):sprawdz uklad dolotowy i intercooler. rozrzad tez sprawdz... i napisz cos wiecej, jak CI ta moc spadladales w palnik na maxa
co to za samochod wogole sie popsul
electron napisał(a):Raczej normalnie kreci a paliwa jest 3/4 baku:) a paliwo z pompy idzie do silnika sprawdzałem:(
Marcin_TDI napisał(a):zdejmowales przewody z wtryskow i taam sikalo tak tak sprawdzales
jurkos napisał(a):czy Twoje auto posiada cos takiego jak "swiece żarowe" ? jezeli tak to moze one nie dostaja pradu lub poprostu padły.
- chyba ze robi sie jakies zwarcie albo czujnik temperatury oszukuje -a komp w takiej sytuacji bzikujebono napisał(a):Powyzej autko powinno bez problemu zapalic nawet na zuzytych swiecach.
- jak jest mechaniczne uszkodzenie to moze nie pokazac.dziwne ze Vag nic nie pokazuje..
"tomkraft_2007 napisał(a):Panowie mam pytanko gdzie się znajduje przekaznik świec żarowych w Leonie 1.9 tdi (ASV)2003r. Bo świece wymieniłem a tu dalej lipa z porannym odpalaniem. Dzięki za info.
kostuha napisał(a):Już znam przyczynę, jedna z rolek z rozrządu poszła, niestety była wadliwa sprawdziłem tylko pasek który mnie zmylił bo jest cały. dziękuje wszystkim za podpowiedzi
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości