Moim Drodzy byłam w Maranie . Pan Krzysztof bawił sie dzis ponad 2h no i doszedł do wniosku , ze którys styk powoduje zwarcie i powstaja błedy podłaczył komputer Lambda dobra , przepływaka dobra , poki co wymienił mi 1 taki styk reszke zabezpieczył , jesli problem sie znow pojawi bedzie zabawa na całego z kabelkami mam nadzieje , ze do tego nie dojdzie bo to nie zła zabawa.. cholerna elektryka ..
Na ten moment znow ma kopa LEO ...
ps ..Koledze z żółtego auta i Koledze co był z żona dziekuje za info o sewrisie Maran!
ps1. dolot do filtru powietrza bedzie lada moment wymieniony
CZy ktoś wie gdzie moge tanieo kupic , w komecie Krzycza 160 zeta gdzies indziej 240 ..
znajde cene ponizej 100 ..
[ Dodano: Czw 18 Paź, 2007 ]grzechu83 napisał(a):Co do wystrzelonej instalacji, to gdyby tak sie stalo, to caly kolektor idzie w smieci (tak slyszalem), wiec rozszczelnienie raczej odpada. A jesli chodzi o lewe powietrze, to na gazie byloby jeszcze gorzej, bo gaz jest bardziej na to wyczulony. A propos - piszesz tylko jak sie sprawuje na benzynie, a jak jest na gazie?
na gazie bez zarzutu ..;
[ Dodano: Czw 18 Paź, 2007 ]grzechu83 napisał(a):jurkos, auta nie widzialem - fakt i nie wiem jaka wersje ma kolezanka (i czy sa roznice miedzy wersjami), ale np moj 1.6 16V ma plastikowy kolektor ssacy, a wystrzaly glownie biora sie ze zlego typu instalacji gazowych montowanych na plastikach (pomijam wady samego montazu). A moze jeszcze tak dla formalnosci - w jakim stanie jest filtr powietrza?
całkiem swierzy w czerwcu wymieniany ...