Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Nie ma we wszystkich 288 - te sa tylko w 150 PD w 90 i 110 sa 280 mm - ktos kiedys tez mi wmowil ze mam 288 mmAsgaard napisał(a):Ja czytałem tylko o zmianie 288 na 312, z tego co wiem we wszystkoch tdi jest 288 ale moge sie mylic
Asgaard napisał(a):Ja czytałem tylko o zmianie 288 na 312, z tego co wiem we wszystkoch tdi jest 288 ale moge sie mylic
Tonny S napisał(a):hubert, Hubert wszedzie jest napisane, ze tdi 150 PD ma 288mm
Sam zobacz http://seat.pl/modele/dane_zawieszenie. ... 7&id_kat=0
Tonny S napisał(a):hubert, no wszedzie gdzie bys nie szukal jest 288 mm - nie pozostaje nic tylko zmierzyc.
Asgaard napisał(a):Harry ma 312, u mnie są mniejsze, widać to gołym okiem.
Artur20vt napisał(a):w 1.8t Sport byly montowane 288mm
Art
Artur20vt napisał(a):to juz qrde nie wiem co jest grane z tymi tarczami
Artur20vt napisał(a):a co ze sprzeglem bo bylo u nas na forum wrzucone zdjecie sprzegla ze sporta i mialo 228mm a nie 240mm....
Asgaard napisał(a)::evil:![]()
![]()
pojechałem dzisiaj hamulce zmienić no i okazało się, że załatwiłęm sobie jarzma od 288 zamiast od 312 więc lipa ze zmianą, a poza tym wyskoczyła mi ukręcająca się półośka
także pojechałem sobie powalczyć na Bemowie, niestety będę tylko w formie kibica bo półośki na jutro nie załatwie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hubert: chyba nie będzie nam dane spotkać się w tym sezoniea naprawde byłem ciekaw wyniku tego spotkania
ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze.
Asgaard napisał(a):www.dynamit.im.pwr.wroc.pl/asgaard/poloska.jpg tak to wyglada, nie chce ryzykowac ze nie wroce do domu
Asgaard napisał(a):Zakłady? Czemu ja nic o tym nie wiem?![]()
Jak tylko fure postawie na nogi to przyjade do wawy bo i tak musze jakiś zimowy sofcik zapodać.
Pozdrawiam
Asgaard napisał(a):przyjade![]()
[ Dodano: 26-09-2004, 01:10 ]
Hubert: To co z tymi zakładami? Co wygrałem? Bo obalimy to mam nadzieje na zlocie jakimś
No i wszystko jasneeehubert napisał(a):A WRACAJAC DO TEMATU GLOWNEGO - czytaj TARCZE w Leonie TS TDI obaliłem swoje poprzednie twierdzenie, że to są 312 ( tak mnie serwis poinformował) to są 288 - sam zmierzyłem i byli swiadkowie. AMEN
Jak już decydujesz sie na taka modyfikacje to ja bym poszedł krok dalej i założył od 1.8VT leona 312 mm lub S3 312 mm bo 288mm nawet w 150PD zbytnio sie nie sprawdza a napewno twoim celem jest przekroczyc granice 150 KM no nieprzemas napisał(a):Fajne Ot sobie chłopaki zrobiliście![]()
![]()
Mam pytanko odnośnie tego czy opłaca się wymieniać seryjne hamulce 280 mm na mocniejsze lecz tej samej wielkosci???Zastanawiam się czy od razu nie wstawić takich 288 zwłaszcza,ze moc będzie coraz większa???Co myślicie od hamulcach z wersji 1.8 t(konkretnie od A3) zeby je wsadzić do leonka???
pozdro[/list]
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość