Oto wynik:

Dynamika jazdy zmieniła się nie do poznania i auto zaiwania tak jak przystało na big T
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Chciałbym też podziękować w tym miejscu Witkowi za nakład pracy i cierpliwość!
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
fr3ak napisał(a):Ponieważ mój 'zmahany' na 216 HP leon jeździł wolniej niż bym się tego spodziewał postanowiłem spróbować szczęścia u bardzo popularnego ostatnio Rogala.
Oto wynik:
[url=http://img257.imageshack.us/img257/4318/leonwykressp6.th.jpg]Obrazek[/URL]
Dynamika jazdy zmieniła się nie do poznania i auto zaiwania tak jak przystało na big T![]()
Chciałbym też podziękować w tym miejscu Witkowi za nakład pracy i cierpliwość!
fr3ak napisał(a):KoLoS, mam wykres ale zamieszczenie go spowoduje wielkie dywagacje na temat hamowni więc odpuszczę. Co do przebiegu momentu to jest przedewszystkim wyżej i trochę wcześniej. Grunt, że auto po zmianie biegu idzie od razu a nie tak jak poprzednio, zresztą pewnie się przekonasz na jakimś spocie
Streat napisał(a):steal1508, jak porozmawiamy o kosztach to ja nie wiem czy to jest takie niewinne "tylko"
nixu napisał(a):steal1508, o jakich dodatkach mowisz?
U Pitra po wydechu, turbo i programie wyszlo 221, wiec porownywalnie..
nixu napisał(a):steal1508, o jakich dodatkach mowisz?
Rogalotti napisał(a):Powiem więcej głowice w PD mają pewien feler który "uaktywnia" się wraz z przebiegiem i w silnikach z Big T.
KoLoS napisał(a):Rogalotti napisał(a):Powiem więcej głowice w PD mają pewien feler który "uaktywnia" się wraz z przebiegiem i w silnikach z Big T.
jest na to jakaś rada?
steal1508 napisał(a):Fr3ak tym razem powinno dojść na pw
Rogalotti napisał(a):Ta hybryda wystarczy do zrobienia z ARL`a jego maxa
Orzeł napisał(a):Rogalotti napisał(a):Ta hybryda wystarczy do zrobienia z ARL`a jego maxa
co przez to rozumieć??
Są ARL'e co mają po 25X Ps, wiec ta hybryda jest w stanie tyle dmuchnąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości